Sajid Khan haalt uit naar filmcritici

housefull-Op woensdag 17 maart vond op het mediaevenement FICCI een discussie plaats tussen diverse filmcritici over wat nu het belang en de toegevoegde waarde van een recensie voor het publiek is.

En juist een paar weken geleden haalde regisseur Sajid Khan flink uit naar deze volgens hem ‘zogenaamde filmcritici’. Maar zet hij hiermee niet zijn eigen film Housefull op het spel?  

“Wat heb ik daarmee verkeerd gedaan?” is zijn response als hem naar deze actie wordt gevraagd. “Ik heb gewoon een aantal critici eruit gepikt die volledig overtuigd zijn dat zij exact weten wat het publiek wil. De meeste van hen weten waar ze mee bezig zijn, maar er zijn er een aantal die herhaaldelijk de mist in zijn gegaan met hun voorspellingen.”

Hits en Flops
Khan geeft een voorbeeld. “Er was één recensent die zowel Aladin als 3 Idiots drie sterren gaf. Wil je mij vertellen dat de grootste flop en hit van het jaar gelijk zijn aan elkaar in de manier waarop ze gemaakt of geschreven zijn?” Volgens Khan zijn er genoeg voorbeelden van films die één ster krijgen en vervolgens een hit worden, waar andere films met drie sterren gewoonweg floppen.

Grote mond
Hij staat bekend om zijn grote mond, maar dat zal hem een zorg zijn. Hij zegt dat, niet de critici het lot van een film bepalen, maar het publiek. “De critici bepalen niet of het publiek een film leuk vindt of niet, dat bepalen zij zelf.”

Maar is hij dan niet bang dat zijn grote mond in zijn nadeel kan werken? Immers, zijn eigen film Housefull staat gepland voor een release op 30 april en er staat veel geld op het spel. ”Misschien zullen niet alle critici even aardig zijn over de film, maar waar is de garantie dat ze dat wel zouden zijn als ik mijn mond had dichtgehouden?”

Housefull entertained!
Volgens Khan is Housefull één van de grootste entertainers van 2010! Dat wordt 30 april zelf naar de bioscoop gaan en zelf je oordeel uitspreken.

Housefull
heeft in de hoofdrollen Akshay Kumar, Riteish Deshmukh, Arjun Rampal, Deepika Padukone, Lara Dutta, Jiah Khan, Boman Irani, Chunky Pandey en Randhir Kapoor.

Lees ook:Videoblog: Housefull – Dag 1 tot 4
Lees ook:Videoblog: Housefull – Dag 5 tot 8
Lees ook:Videoblog: Housefull – Dag 9 tot 12
Lees ook:Videoblog: Housefull – Dag 13 tot 16
Lees ook:Videoblog: Housefull – Dag 21-24

0 reacties op “Sajid Khan haalt uit naar filmcritici

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.