“Wie wil er mensen van middelbare leeftijd zien kussen?”

Farah Khan is momenteel druk bezig met de opnames van haar debuutfilm Shirin Farhad Ki Nikal Padi, waarin zij samen met Boman Irani de hoofdrol speelt.

Khan weigerde echter een ‘intieme scene’ te spelen waarin ze haar tegenspeler moest kussen. De reden: Dit zou haar man, filmmaker Shirish Kunder, afkeuren.

“Mijn man zou het niet goedkeuren”
Khan bevestigt, “Sorry, er zijn inderdaad geen scenes in de film waar Boman en ik elkaar zoenen. Ik zei tegen Boman dat mijn man het niet leuk zou vinden en hij begreep dat. En wie zou er mensen van middelbare leeftijd willen zien kussen?”

“Zelf voel ik me ook zeer oncomfortabel bij het doen van zulke scènes. Wat wij wel doen is proberen te kussen, maar het gaat steeds om wat voor reden dan ook mis. Het is romantiek op een grappige manier.”

Romantiek kan ook grappig zijn
Ze voegt toe: “Er zijn veel van zulke eigenzinnige en romantische situaties en voordat we aan de film begonnen, hebben Boman en ik besproken hoe we dit zouden aanpakken. En dat het leuk zou zijn om deze intieme scènes op een grappige manier te doen. Hierbij natuurlijk rekening houdend met onze leeftijd, uiterlijk en timing.”

Irani heeft geen problemen met intieme scenes
Boman Irani heeft zelf geen problemen met een zoenscene. “Het is een film en ik ben een acteur. Als er een reden is voor de kus, dan kus ik. Ik ben geen een of andere verlegen 16-jarige zich ongemakkelijk voelt om te zoenen”, zegt hij redenen.

Lees ook:Bollywoodacteurs arriveren in Sri Lanka
Lees ook:Boman Irani verrast IIFA publiek met zangtalent
Lees ook:Weekspecial: Welke film veranderde het leven van Boman Irani?
Lees ook:Theatrical Trailer: Shirin Farhad Ki Toh Nikal Padi (24 augustus 2012)
Lees ook:Nieuwe trailer: Tezz (27 april 2012)

Eén reactie op ““Wie wil er mensen van middelbare leeftijd zien kussen?”

  1. Malika

    Hmm.. interessante combinatie :P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.