Riteish Deshmukh heeft het gehad met komedies en sequels

Riteish Deshmukh is sinds de start van zijn carrière voornamelijk in komedies te zien geweest. Maar de acteur heeft er nu schoon genoeg van. Het is tijd om eens wat anders te proberen.

“Ik heb er genoeg van”
Als je vandaag de dag denkt aan een komiek dan is de naam Riteish Deshmukh waarschijnlijk een van de eerste namen die in je opkomt.

Deshmukh was dit jaar te zien in Housefull 2 en Tere Naal Love Ho Gaya. Binnenkort is hij te zien in Kya Super Kool Hai Hum en begint hij straks met de opnames voor Masti 2 en Total Dhamaal. Allemaal komedies of vervolgfilms op eerdere kassuccessen.

Deshmukh is er helemaal klaar mee en wil zich gaan richten op de genres thrillers en drama.

“Ik heb er genoeg van. Ik heb genoeg van vervolgfilms en komedies. Ze hebben beiden niets nieuws te bieden voor mij. Als ik alleen maar in komedies en vervolgfilms te zien ben, dan heb ik als acteur niets nieuws meer te bieden. Ik ben mezelf dan alleen maar aan het herhalen.”

Stop op komedies
Deshmukh keert zijn rug niet volledig naar het genre komedie, maar voelt nu wel dat dat eigenlijk het enige is wat hij aan het doen is. En dat zit hem niet lekker. “De intentie is natuurlijk om een goede film te maken, of het nu gaat om een vervolg of niet. Maar ik wil nu even stoppen met de komedies. Ik heb geen enkele komedie meer getekend. Ik ben nu in gesprek over een thriller en een romantische film.”

Zullen we dan eindelijk de donkere kanten van Deshmukh leren kennen?

Lees ook:John Abraham in Housefull 2
Lees ook:Riteish Deshmukh vervangt Kapil Sharma
Lees ook:Introducing Riaan Riteish Deshmukh
Lees ook:Riteish Deshmukh is vader geworden
Lees ook:Exclusieve Trailer: Jaane Kahan Se Aayi Hai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.