Cory Hibbs: “Sridevi is een meester in haar vak”

Acteur Cory Hibbs, leraar Engels uit de film Engels Vinglish, zegt dat Sridevi een “meester is in haar vak”.

Over Sridevi

“Het was een eer om met Sridevi te mogen werken. Ze is een geweldige actrice en ik heb zoveel geleerd door alleen maar naar haar te kijken. Zij is een meester in haar vak op het hoogste niveau. Elk moment is eerlijk, open en zonder angst.”

Hij voegt toe dat de actrice zowel on-screen als off-screen schittert. “Niet alleen mijn leven, maar ook mijn kijk op het vak is veranderd.”

Hibbs geeft toe dat hij voorafgaand aan de opnames van English Vinglish nog niet veel van Bollywood had gezien.

“Voordat ik aan deze film begon wist ik niet veel over Bollywood. Ik had wel gehoord van de grote hit My Name is Khan en natuurlijk had ik Slumdog Millionaire gezien”, legt hij uit.

De Big Deal
Het was pas toen hij de rol kreeg zich realiseerde hoe groot de filmindustrie was. “Ik realiseerde mij ineens wat de ‘big deal’ was en met wie ik zou gaan werken. Het verhaal en Gauri’s visie waren prachtig. Ik heb veel geleerd. Nu ben ik een groot fan van Bollywood.”

Hibbs voegt toe dat hij staat te popelen om de filmografie van Sridevi uit de jaren ’80 en ’90 op te zoeken. “Ik heb al een scene gezien uit de film Mr. India, waar ze Charlie Chaplin speelt. Ik kijk ernaar uit om meer van haar te zien, zo heb ik goede dingen gehoord over Chandni en Lamhe.”

Ik zou graag meer Hindi films doen
De ervaring met de cast en crew was zo prettig dat Hibbs openstaat voor meer Indiase films. “Ik zou graag meer Hindi cinema doen. Bring on the films!”

De acteur heeft de film recent bekeken met zijn familie en vrienden. En voordat de film begon zag hij de trailer van Student of The Year. “Ik ben benieuwd naar Student of the Year. Die trailer zat voor de film toen we in de bioscoop zaten. Het zag er erg strak en sexy uit…alle dingen die ik leuk vind.”

Geregisseerd door Gauri Shinde, English Vinglish vertelt het verhaal van een Indiase huisvrouw die in de VS worstelt met de taalbarrière.

Lees ook:Exclusieve trailer: English Vinglish (21 september 2012)
Lees ook:The Making of English Vinglish
Lees ook:Student of The Year trailer verschijnt 2 augustus
Lees ook:Speciaal eerbetoon aan Yash Chopra tijdens het filmfestival van Marrakech
Lees ook:Exclusief! Video: Ishq Wala Love (Student of the Year)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.