Publiek verantwoordelijk voor verandering in Bollywood

Actrice Esha Gupta is van mening dat de veranderende mentaliteit binnen de maatschappij zorgt voor het ontstaan van nieuwe concepten en ideeën.

“De laatste jaren zien we grote veranderingen in Bollywood. Dit komt niet door de filmmakers, maar door het filmpubliek dat de laatste jaren steeds vaker onconventionele films en verhaallijnen accepteert.”

Ze voegt toe: “In het Westen was dit al enige tijd zo, maar ik ben blij om dit ook in India te zien gebeuren,” aldus de 24-jarige actrice.

Op de vraag of ze open staat voor een vrouwen-centrische film antwoord de actrice: “Uiteraard. Het ligt er natuurlijk wel aan wie de filmmaker is en waar de film over gaat. Maar ik sta er zeker open voor. ”

Bhatt’s zijn speciaal
De 24-jarige maakte haar debuut met Jannat 2, was daarna te zien in Raaz 3 en van het weekend verscheen Prakash Jha’s Chakravyuh, waarin ze te zien is naast Arjun Rampal, Abhay Deol en Manoj Bajpai.

Maar haar mentoren Mahesh en Mukesh Bhatt zullen altijd een speciaal plekje in haar hart hebben. “Ja, ik ben blij met de verloop van mijn carrière, maar deze heren blijven altijd speciaal voor mij. Ik hou van en respecteer ze. Zij gaven mij een kans om mijn talent te tonen en zij staan altijd klaar voor mij.”

Lees ook:Kleindochter Asha Bhosle maakt zangdebuut
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Kareena Kapoor
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Kajol
Lees ook:Priyanka Chopra gaat zingen voor Zanjeer?
Lees ook:IIFA 2011 organiseert Raj Kapoor Film Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.