Shah Rukh Khan twittert

ARV_SHAH_RUKH_2_jpg_886fSteeds meer Bollywoodsterren vinden het belangrijk om in contact te komen met hun achterban via verschillende netwerksites, zoals Facebook en Twitter. Na Priyanka Chopra, Abhishek Bachchan, Imran Khan en Karan Johar is nu ook ‘The King’ Shah Rukh Khan aan het twitteren geslagen.

Binnen 24 uur had hij 10.000 volgers en in drie dagen verbrak hij het aantal volgers van Abhishek Bachchan.  Momenteel wordt hij gevolgd door maar liefst 46.000 trouwe fans, die de laatste dagen allemaal aan het nachtbraken zijn om zijn tweets te lezen.

Khan’s beste vriend Karan Johar adviseerde hem om ook te gaan twitteren.  “Het is een prachtige manier om te communiceren met de wereld buiten je eigen cirkel. Ik ben druk bezig om al mijn vrienden aan het twitteren te krijgen.”

Khan maakt op zijn eigen manier gebruik van het medium. Niet door alleen maar zijn momenten te delen, maar door mooie levenlessen te plaatsen. Zoals je in elk interview van hem iets nieuws en waardevols leert, zo is dat ook met zijn tweets.

Lees ook:Big B heeft meeste volgers op Twitter
Lees ook:Ook Salman Khan waagt zich aan Twitter
Lees ook:Big B bedankt zijn 7 miljoen volgers
Lees ook:Imran Khan stapt in het huwelijksbootje
Lees ook:Karan Johar: “Hrithik Roshan in Agneepath remake”

0 reacties op “Shah Rukh Khan twittert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.