Abhishek Bachchan gaat presenteren

ABJRZo vader, zo zoon! Na Amitabh Bachchan zal ook Abhishek Bachchan zijn stap zetten in de wereld van televisie. Binnenkort is hij te zien als de presentator van een spelletjesprogramma op de Indiase zender Colors.

Amitabh Bachchan begon aan zijn televisiecarrière, nadat zijn rentree in de filmwereld niet was gelukt.  Voor zoon Abhishek is dit niet de reden om te gaan presenteren. “Het is een leuk en vernieuwend concept waarbij het hele land bij mij te gast is. De show is heel simpel en lekker interactief en dat vond ik aantrekkelijk. Daarom heb ik besloten om het te presenteren.”

De show is genaamd National Bingo Night en is geproduceerd door Fox Television Studios India Private Limited. 

Volgens Ashvini Yardi, programmaleider bij Colors, is Abhishek de juiste keus om dit programma te presenteren. “Hij is charmant, heeft humor en staat symbool voor het jonge India. Dat zijn de kwaliteiten die wij zochten voor dit programma. We kijken uit naar een prettige samenwerking.”

Het concept van deze show is erg succesvol in Amerika, Australië en de Filipijnen. Nu maar afwachten of het ook aanslaat in India.

Lees ook:Amitabh Bachchan presenteert Big Boss 3
Lees ook:Rani Mukherjee zou een Oprah Winfrey Show willen presteren
Lees ook:Priyanka Chopra gaat Fear Factor presenteren
Lees ook:Bachchan helpt met ontwerp logo KBC 4
Lees ook:Amitabh Bachchan keert terug op TV met KBC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.