Housefull maakt plaats voor Kites

housefull1Afgelopen week meldde Bollywood Blog dat de release van de film Kites opnieuw was verschoven van 14 mei naar 21 mei. Het zou op deze datum concurrentie ondervinden van de film Housefull van regisseur Sajid Khan, maar om deze ‘clash’ te vermijden heeft Khan besloten om zijn film eerder in de bioscopen te brengen.

Veel regisseurs en producenten proberen steeds vaker te voorkomen dat hun film tegelijk met een andere potentiele grote hit in de bioscopen verschijnt. De kans dat het publiek jou film over het hoofd ziet is dan ontzettend groot. Dit dachten ook producent Sajid Nadiadwala en regisseur Sajid Khan.

De film Housefull met in de hoofdrollen Akshay Kumar, Riteish Deshmukh, Deepika Padukone en Lara Dutta, stond gepland voor een release in april, maar om productionele redenen verschoof de film naar mei. “Waarom zouden we tegelijk met een andere grote film moeten verschijnen? We zullen ons nu houden aan ons oorspronkelijke plan en de film zal in april worden uitgebracht. De distibuteur, EROS Entertainment, Sajid Nadiadwala en ik zullen alles in een vergadering bespreken. Naar aan waarschijnlijkheid zal de film worden uitgebracht op 30 april”, aldus regisseur Sajid Khan.

Lees ook:Videoblog: Housefull – Dag 21-24
Lees ook:Videoblog: Housefull – Dag 17-20
Lees ook:Videoblog: Housefull – Dag 33-37
Lees ook:Videoblog: Housefull – Dag 29-32
Lees ook:Videoblog: Housefull – Dag 25-28

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.