Mallika Sherawat en Laz Alonso in politieke komedie

Mallika_SherawatActrice Mallika Sherawat zal samen met de Avatar-acteur Laz Alonso te zien zijn in de Amerikaanse politieke komedie Love, Barack.

Het verhaal speelt zich af tijdens de hectische dagen voorafgaand aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008. Sherawat speelt de rol van de democraat Aretha Gupta, een toegewijde Obama vrijwilligers coördinator, die onverwacht verliefd wordt voor haar Republikeinse tegenhanger, een knappe Amerikaan die op het lokale kantoor van McCain werkt.

De inspiratie voor het verhaal komt voort uit talrijke campagne-romances die ontstonden tijdens de presidentsverkiezingen. Deskundigen deden onderzoek naar dit fenomeen en kwamen tot de conclusie dat de campagne van Obama en zijn winst resulteerde in een ‘Obama Baby-boom’.

De actrice is erg gelukkig met de film en haar collega Laz Alonso. “Laz Alonso is een getalenteerde en spannende acteur. Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om met hem te samenwerken.”

De film wordt geregisseerd door Doug McHenry en heeft verder Ruby Dee, Gerry Bednob en Loretta Devine in de hoofdrollen.

De laatste keer dat Mallika in het nieuws verscheen vanwege haar Hollywoodcarrière was voor haar kleine rol in de Jackie Chan film The Myth. Momenteel is ze bezig met de Hollywoodfilm Hisss. Deze wordt geregisseerd door Jennifer Lynch en heeft Irrfan Khan in de hoofdrol.

Lees ook:First Look: Love, Barack
Lees ook:First look: Murder 2 (2011)
Lees ook:Mallika Sherawat mogelijk in film met Salma Hayek
Lees ook:Javed Akhtar en Shabana Azmi gaan dineren met president Obama
Lees ook:Mallika Sherawat: “Bollywood is mijn leven”

Eén reactie op “Mallika Sherawat en Laz Alonso in politieke komedie

  1. Aamir Khan

    Beste Aamir Khan ik heb jouw net vandaag toegevoegd op m’n facebook als de grootste fan uit heel België en was zo gelukkig, om te laten weten dat je de beste en de meest getalenteerde acteur bent uit heel de wereld, jij bent gewoon uniek.

    Maar nu heb ik zonet een vreselijk schrijnende bericht ontvangen dat jouw geliefde vader overleden is.

    “Ina Lillahe Wa ina ilijhe Rajeoen”

    I am really extremely sorry to hearing this painful news, but I pray to the Almighty GOD that his soul may always rest in the Paradise, Janatul Firdoos, Amen

    Please take special care about your health, May God give you inner-strenght and protect you.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.