Opnames Dostana 2 in zomer van start

dostanaDe opnames voor Dostana 2 zullen in de zomer van 2010 van start gaan. Dit maakte filmmaker Karan Johar bekend via Twitter.

Dostana 2 is een leuk, vrolijk en optimistisch verhaal over drie vrienden. De twee mannelijke hoofdrollen worden opnieuw vertolkt door Abhishek Bachchan en John Abraham. En ook dit keer heeft Tarun Mansukhani de regisseurspet op.  De complete cast wordt binnenkort bekendgemaakt.

Dharma producties 2010
Johar zegt dat de voorbereidingen in volle gang zijn voor de komende films van zijn productiebedrijf Dharma Productions. Productioneel gezien is hij momenteel bezig met de laatste opnames van de Indiase remake van Stepmom met  in de hoofdrollen Kajol, Kareena Kapoor en Arjun Rampal. Deze wordt geregisseerd door debutant Siddharth Malhotra.

IHLS
En afgelopen zaterdag 20 maart stond de laatste opnamedag gepland van de romantische film I Hate Love Stories met in de hoofdrollen Imran Khan en Sonam Kapoor. Beide acteurs reageerden zeer enthousiast op Twitter, over hun laatste opnamedag. Nu wordt het tijd voor de promotie van de film. Deze film wordt geregisseerd door nieuwkomer Punit Malhotra en ook deze staat gepland voor een release later dit jaar.

Lees ook:Opnames Dostana 2 in november van start
Lees ook:Karan Johar ambitieus en enthousiast over zijn nieuwe films
Lees ook:Student of The Year trailer verschijnt 2 augustus
Lees ook:Video: The Making of Student of the Year
Lees ook:Remake Stepmom getiteld als We Are Family

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.