Shah Rukh Khan en Karan Johar presenteren IPL Awards

srk kkrActeur Shah Rukh Khan en regisseur Karan Johar zullen als gastheer optreden tijdens de allereerste editie van de Indian Premier League Awards (IPL Awards). De Awardavond is in het leven geroepen om de beste spelers van het T20 toernooi te eren.

De awardavond wordt een fusie tussen cricket en entertainment, genaamd cricketainment. De avond zal optredens zien van A.R. Rehman, Shilpa Shetty, Katrina Kaif, Priyanka Chopra en Hrithik Roshan.

Unicum
De uitreiking van de awards vinden plaats op 23 april in het Grand Hyatt Hotel in Mumbai. Het evenement zal in mei op de zender Colors worden uitgezonden. Ashvini Yardi, hoofdprogrammering van Colors, zegt dat het hier gaat om een unicum. “Het is voor het eerst dat de supersterren uit Bollywood en cricket samenkomen op één platform. Dit zullen de  Oscars zijn voor de cricketwereld. Ook vieren we de sportiviteit van IPL.”

De Awards
Er zullen awards worden uitgereikt in 22 verschillende categorieën, waaronder batting, bowling, fielding, beste stadium en beste commentator. Er zijn ook categorieën zoals de IPL Jury Awards, Viewers’ Choice Awards, Statistical Awards, IPL Captain’s Awards en IPL Winners Award.

IPL = nieuw tijdperk
Lalit Modi, voorzitter van de IPL, is tevreden over de groei van het toernooi. Volgens Modi heeft de IPL een nieuw tijdperk ingeluid binnen het cricket. “Het T20 toernooi is uitgegroeid tot een enorm evenement en de uitreiking van de IPL Awards maakt het compleet. Het is de beste manier om het seizoen af te sluiten en de beste momenten en spelers van dit seizoen te erkennen.”

In de jury, voor de IPL Jury Awards, vinden we onder andere Lalit Modi, cricketlegenden Sunil Gavaskar, Brian Lara en Javagal Srinath, scheidsrechter Simon Taufel en commentator Harsha Bogle.  

Stem ook!
Voor de Viewers Choice Awards kunnen de fans stemmen door een bezoek te brengen aan de website IPLT20.com of IPLAwards.com.

Lees ook:Video: Preview optreden Ranbir Kapoor met moeder Neetu Singh
Lees ook:Winnaars Colors Screen Awards
Lees ook:IIFA Awards 2012 – Preview
Lees ook:Winnaars Zee Cine Awards 2013
Lees ook:Shah Rukh Khan en Priyanka Chopra presenteren de Zee Cine Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.