Imran Khan en Karan Johar slaan nogmaals handen ineen

imran1karanjoharNa de bemoedigende en positieve reacties op de film I Hate Luv Storys hebben Imran Khan en Karan Johar besloten om nogmaals de handen ineen te slaan.

De jonge acteur was na twee flops naarstig op zoek naar die ene hit die hem back-in-business zou brengen. De hit kwam in de vorm van de romantische komedie I Hate Luv Storys van het productiebedrijf Dharma Productions.

Het productiebedrijf is zo blij met het werk van Imran Khan dat Karan Johar besloten heeft om de acteur te benaderen voor een volgende productie. De film in kwestie zal worden geregiseerd door de debutant Shakun Batra. Batra werkte eerder als assistent-regisseur aan de film Rock On en Jaane Tu.. Ya Jaane Na. De vrouwelijke hoofdrol is nog niet bevestigd, maar Khan sprak eerder dit jaar de wens uit graag te willen samenwerken met Kareena Kapoor. En zij is natuurlijk geen onbekende bij Dharma Productions.

Of deze twee werkelijk samen gecast zullen worden zal in de komende maanden blijken. Houdt Bollywood Blog dus goed in de gaten voor meer nieuws.

Lees ook:Exclusieve video: Imran Khan op de versiertour (I Hate Luv Storys)
Lees ook:First Look: Ek Main Aur Ekk Tu
Lees ook:Exclusieve trailer: Ek Main Aur Ekk Tu (10 februari 2012)
Lees ook:Imran Khan en Kareena Kapoor opnieuw samen in film
Lees ook:First Look: We Are Family (september 2010)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.