“Als John een slechte acteur is, dan is Abhishek dat ook”

john_abrahamJohn Abraham wordt al sinds jaar en dag belaagd met commentaar over zijn ‘houterige gezichtsuitdrukkingen’, maar het model ontvangt nu de onvoorwaardelijke steun van regisseur Anurag Kashyap die het commentaar op Abraham meer dan zat is.

Vier jaar geleden schoot Kashyap ook al in de verdediging voor Abraham op zijn blog, waarin hij genadeloos uithaalde naar acteurs als Hrithik Roshan en Abhishek Bachchan. Volgens de regisseur, is Abhishek Bachchan een slechte acteur en beschikt Hrithik Roshan niet over de intelligentie wanneer het gaat om het kiezen van scripts.

De Dev D regisseur over Abraham; “Er is veel geschreven over de prestaties van John in films als Babul en Kabul … en ik probeer niet te zeggen dat hij goed is in die films, want dat is hij niet. Maar wiens schuld is dat? Een recensent schreef dat hij in een hoek staat te niksen. Maar waarom zou hij iets doen als hij niet verplicht is om het te doen?  Hij doet wat de regisseur hem vraagt te doen.”

De regisseur is van mening dat de prestatie van een acteur in handen ligt van de regisseur. ”John is misschien niet zo goed als Hrithik of Aamir, maar de man begrijpt dat en hij werkt hard om dat te verbeteren. In Babul was hij verkeerd gecast en daar is de regisseur verantwoordelijk voor. Iemand had hem moeten begeleiden.”

Hrithik Roshan krijgt wind van voren
Kashyap gaat nog een stapje verder en vergelijkt John Abraham met Aamir Khan. “Laat mij een acteur zien in deze industrie die twee grote voorstellen weigert en kiest voor de risicovolle Kabul Express en No Smoking
Hrithik Roshan vroeg mij laatst nog op een feest, in het bijzijn van Kunal Kapoor, waarom ik No Smoking niet aan hem had aangeboden. Hij had het ergens gehoord en vond het een prachtig concept. Hij kon zich niet herinneren van wie hij het had gehoord en waar, en ik had geen zin om hem eraan te herinneren dat ik degene was die hem het concept had voorgelegd, maar dat hij op dat moment iets wilde doen zoals Starsky en Hutch. Het probleem is dat geen enkele acteur over de intelligentie en verbeelding beschikt om een film te zien voordat het gemaakt wordt zoals Aamir Khan en John Abraham.”

“Abhishek Bachchan is een slechte acteur”
Kashyap gaat dan rustig verder over Abhishek Bachchan. ”Als John Abraham een slechte acteur is, dan is Abhishek Bachchan even slecht, maar wie heeft de ballen om dat te schrijven? Iedereen was vol lof over de acteerprestatie van Bachchan junior in Yuva, behalve ik. En ik ben degene die de teksten voor het personage Lallan Singh had geschreven en dat waren de beste teksten ooit, van mijn hand. En geloof me, hij begreep de helft niet eens. Hij voegde niets toe, maar wist wel alle prijzen in de wacht te slepen. John geeft mijn personages een extra laag en gaat dieper.”

Lees ook:Kashyap’s Bombay Velvet met Aamir Khan en John Abraham
Lees ook:Aamir is de schurk in Dhoom: 3
Lees ook:John en Anushka hebben de ‘Beste Bodies’
Lees ook:Meest begeerlijke man en vrouw zijn…
Lees ook:Bhansali kiest voor Abhishek Bachchan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.