“Shah Rukh en ik hebben dezelfde denkwijze”

Kunal Kapoor is net klaar met de opnames van Don 2, waarin hij samen te zien is met Shah Rukh Khan. Kapoor en Khan hebben elkaar op de set beter leren kennen. Zo is Kapoor erachter gekomen dat zijn denkwijze niet veel afwijkt van die van Khan.

“De opnames voor Don 2 zijn klaar en het was ontzettend leuk!”

Hij vertelt tevens dat hij meer films met Khan zou willen doen en voegt toe dat hij niet gelooft in het hele groepssysteem, waar altijd over wordt gesproken. “Ik geloof niet dat Bollywood is verdeeld in een aantal eilandjes. Het is natuurlijk wel zo dat mensen liever samenwerken met mensen waarmee ze goed kunnen opschieten en  waarmee ze op één lijn zitten. Shah Rukh en ik zijn ook gelijkgestemd. Ik zou graag meer films met hem willen maken.”

Iedereen heeft het altijd over een energieke Shah Rukh Khan en ook Kapoor heeft dit mogen ervaren. Het is één van de opvallende eigenschappen van Khan die hem is bijgebleven. “Ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat Shah Rukh echt een onuitputtelijke hoeveelheid energie heeft.”

Kapoor heeft dit jaar twee releases – Don 2 en Tezz.

De 33-jarige acteur was eerder te zien in de films Rang De Bansanti (2006), Laaga Chunari Mein Daag (2007), Bachna Ae Haseeno (2008) en Lamhaa (2010).

Lees ook:Video: The Making of Ishq Shava (Jab Tak Hai Jaan)
Lees ook:Dard-E-Shah Rukh Khan
Lees ook:John Abraham wilt Shah Rukh Khan regisseren
Lees ook:Penelope Cruz wilt werken met Shah Rukh Khan
Lees ook:Kajol:Shah Rukh Khan en ik zijn geen 16 meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.