Riteish Deshmukh en Abhishek Bachchan doen mee aan de ALS Ice Bucket Challenge

Schermafbeelding 2014-08-20 om 14.55.08ALS Ice Bucket Challenge is een rage in Amerika. Beroemdheden als Charlie Sheen, popidool Lady Gaga en Guardians of Galaxy acteur Chris Pratt zijn de uitdaging aangegaan om hiermee meer bewustzijn te creĆ«ren over de ziekte ALS – Amyotrofische laterale sclerose.

De rage is nu overgevlogen naar India. Tennisster Sania Mirza nam uitdaging aan en nomineerde acteur Riteish Deshmukh voor hetzelfde.

De ALS Ice Bucket Challenge is een poging om aandacht te vragen voor de ziekte amyotrofische lateraal sclerose (ALS), ook bekend als de ziekte van Lou Gehrig, waarbij deelnemers een emmer ijswater over zich heen gooien.

Hierna ‘nomineren’ zij vrienden die deze opdracht dan binnen 24 uur moeten uitvoeren. Kunnen ze de kou niet aan, durven ze niet of doen ze dit niet binnen 24 uur dan is het alternatief een donatie van 100 dollar aan de ALS Association.

Deshmukh nam de uitdaging aan en nomineerde zijn vrienden Akshay Kumar, Abhishek Bachchan, Sidharth Malhotra, Pulkit Samrat en Ashish Chowdhary om hetzelfde te doen.

Bekijk het filmpje!

Bachchan Jr. beantwoordde de tweet en nam de uitdaging aan. Hij plaatste de video op Twitter. Hij nomineerde vervolgens zijn vader, Amitabh Bachchan, acteur Shah Rukh Khan en het hele team van de film Happy New Year!

Bekijk ook de ALS Ice Bucket Challenge van acteurs Sidharth Malhotra en Ashish Chowdhary

Ook acteur Pulkit Samrat heeft de uitdaging aangenomen, maar heeft de video nog niet gedeeld.

Lees ook:First Look: The Villain (Juni 2014)
Lees ook:Trailer: Ek Villain (27 juni 2014)
Lees ook:Sidharth Malhotra en Varun Dhawan als Ram-Lakhan?
Lees ook:Riteish Deshmukh vervangt Kapil Sharma
Lees ook:Dit is waarom we van Ranveer Singh houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.