Script Happy New Year naar Oscar bibliotheek

HNYShah-Rukh-Khanm-Slam-TourHet geluk kan niet op voor de makers en cast van de film Happy New Year .

Na het wereldwijde succes aan de box office krijgt het script van Happy New Year de prestigieuze eer van de Bibliotheek van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences om deel uit te maken van hun scriptcollectie. 

Regisseuse Farah Khan maakte het nieuws bekend via Twitter. “Nog 1 reden voor een feestje! Script #HNY gaat naar de Oscar bibliotheek. Dikke kus aan mijn co-schrijvers Mayur Puri en Althea K.”

Eerder werden ook de scripts van Devdas, Chak De India, Guzaarish, 3 Idiots, Lage Raho Munnabhai en Eklavya toegevoegd aan de collectie.

De Oscar bibliotheek
De Margaret Herrick Library bevat een referentie-en onderzoeks-collectie gewijd aan films en heeft één van de meest uitgebreide collecties van de film-gerelateerde materialen ooit geassembleerd.

Niet alleen ‘zijn er 80.000 scenario’s te vinden, maar de bibliotheek herbergt ook meer dan 10 miljoen foto’s, 300.000 artikelen, 38.000 filmposters en 32.000 boeken. De  collectie, waar Happy New Year aan wordt toegevoegd, dient als een bron voor studenten, schrijvers, acteurs en filmmakers.

Lees ook:Script Guzaarish naar Oscarbibliotheek
Lees ook:Scenario Khelein Hum Jee Jaan Sey krijgt plek in Oscarbibliotheek
Lees ook:First Look: Happy New Year (Diwali 2014)
Lees ook:Munnabhai is terug!
Lees ook:Happy New Year is een 3 uur durend spektakel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.