Preview: Kurbaan (20 november 2009)

kurbaan1Kurbaan is de langverwachte film, geschreven en geregisseerd door nieuwkomer Rensil D’Silva. De film is geproduceerd door Karan en Hiroo Johar van Dharma Productions en UTV Motion Pictures. Vaibhavi Merchant is verantwoordelijk voor de choreografie en Parvez Khan voor de actiescenes. Naast Saif en Kareena, maken ook Vivek Oberoi, Diya Mirza, Kiron Kher en Om Puri deel uit van de cast.
In de film staan liefde en terrorisme centraal. Avantika (Kareena Kapoor) woont in Amerika en moet noodgedwongen terugkeren naar Delhi, om haar vader te bezoeken die getroffen is door een hartaanval. Eenmaal aangekomen in Delhi wordt ze verliefd op Ehsaan (Saif Ali Khan).

Hij is een leraar aan de Universiteit in Delhi. Na hun huwelijk keert dit stel terug naar Amerika om zich te settelen. Helaas staat dit perfecte plaatje op het punt uitelkaar gescheurd te worden.

Avantika doet een gruwelijke ontdekking. Haar man is geen leraar, maar het brein achter een terroristische organisatie. Hij heeft haar enkel gebruikt om zijn doelen te verwezenlijken. Als Ehsaan erachter komt dat zijn vrouw alles heeft ontdekt krijgt zij huisarrest.

Riyaaz (Vivek Oberoi) is een populaire tv- jounalist die voor een omroep in Amerika werkt. Avantika komt erachter dat Ehsaan een vliegtuig wil kapen en een bom wil plaatsen. In dit vliegtuig zit ook journalist Riyaaz. Avantika gaat het gevecht met haar man aan en strijd om levens van onschuldige mensen te redden, terwijl Ehsaan een massadestructie wil uitvoeren. Zal ze het redden? Of wordt ze zelf meegenomen in deze vernietiging?

Vanaf 20 novemer draait Kurbaan in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Introducing Vivaan Veer Oberoi
Lees ook:Kurbaan op 20 november in theaters
Lees ook:Items bekende sterren leveren geld op voor goede doel
Lees ook:Prince vindt zijn Princess – Vivek Oberoi gaat trouwen
Lees ook:Chat vrijdag 27 november met Vivek Oberoi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.