Khan doet Jackson denken aan overleden broer

Jermaine JacksonHet lijkt erop dat Jermaine Jackson een geweldige tijd in India doormaakt. Hij geniet van het ‘hete’ eten, ontdekt verschillende steden en gaat natuurlijk de feestjes af, waar hij acteur Shahrukh Khan ontmoette. 
Jackson is momenteel bezig met een tour door India voor een nummer dat hij met de zanger Adnan Sami heeft opgenomen. Het nummer is getiteld ‘Lets Go To Mumbai City’. Jackson werd door zijn vrouw gedwongen om Bollywoodfilms te kijken. “Ze vindt de Indiase muziek en films geweldig en heeft mij geholpen om Indiase namen bij gezichten te plaatsen.”

Jackson’s favoriete film is Devdas. “Ik vind Devdas een geweldige film. Het huis in die film is prachtig. Ik dacht dat het echt bestond, en begon ernaar te vragen. Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat het gewoon een set was”, zegt Jackson lachend.

Over zijn ontmoeting met Shahrukh Khan is Jackson zeer te spreken. “Ik vind hem simpelweg geweldig. Hij is zo nederig ondanks alles wat hij heeft bereikt en het succes dat hij heeft gezien en nog steeds heeft. Hij doet mij denken aan mijn broer Michael, zo vriendelijk en aardig. Hij verdient al het goede van deze wereld.”

Is dat niet een geweldige gedachte?

Lees ook:Tribute aan Michael Jackson
Lees ook:“Madhuri Dixit is de vrouwelijke Michael Jackson”
Lees ook:Exclusieve Foto’s My Name is Khan
Lees ook:‘Bonjour India’ Festival ingeluid door Shahrukh Khan
Lees ook:Column: Ben je de weg kwijt? Vraag naar Shahrukh Khan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.