Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven

Anjaana Anjaani 3Wanneer hij verschijnt worden meisjes en vrouwen helemaal gek. We hebben het over niemand minder dan Ranbir Kapoor. De jongste Kapoortelg is de meest begeerde vrijgezel van dit moment.

Zijn carrière is nu het belangrijkste in zijn leven, maar hij geeft aan wel een echte ‘ladies man’ te zijn. De acteur vertelt vandaag over zijn vrouwelijke collega’s Priyanka Chopra en Minissha Lamba.

Door Shaya Bhattoe

Priyanka Chopra
Kapoor en Chopra zullen dit jaar voor het eerst samen te zien zijn in de film Anjaana Anjaani. Volgens Kapoor is Priyanka eigenlijk een wannabe ‘zwarte’ hip-hop artieste. “Ja dat is wat ze is. Ze is erg beïnvloed door hip-hop artiesten en de manier waarop zij zichzelf presenteren. Diezelfde houding heeft zij ook.” 

Hij vindt de actrice een stoere meid. “Ze hoeft niet te acteren om stoer te zijn, want ze is het gewoon. Ze heeft een hele coole vibe.”

Naast haar stoere uitstraling vindt hij de actrice buitengewoon intelligent.

ranbir minisshaMinissha Lamba
Kapoor was het laatst met Minissha Lamba te zien in de film Bachna Ae Haseeno. Kapoor vindt de jonge actrice meer man dan hijzelf is. “Ze is inderdaad meer man dan dat ik ben. Ze is avontuurlijk, houdt van snelle auto’s en ze krijgt een kick van gevaar.”

Tijdens de opnames van Bachna Ae Haseeno moesten de twee naar de top van een berg klimmen, motorrijden midden op de snelweg en dat vond de actrice fantastisch. “Ze vond dat helemaal geweldig. Zij is iemand die waarschijnlijk gewoon uit een vliegtuig kan springen zonder parachute en gewoon op haar voeten terechtkomt”, aldus Kapoor over Minissha Lamba.

Op woensdag praat hij over Sonam Kapoor, met wie hij zijn debuut maakte in Saawariya.

Lees ook:Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven
Lees ook:Ranbir Kapoor doet stunts ondanks hoogtevrees en waterfobie
Lees ook:Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven
Lees ook:Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven
Lees ook:Anjaana Anjaani naar New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.