Saira Banu over haar 40-jarig huwelijk met Dilip Kumar

Het is weer Valentijnsdag! De dag in het jaar waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Ook in Bollywood wordt gedaan aan deze trend.

Bollywood Blog kijkt vandaag samen met actrice Saira Banu terug op haar huwelijk van meer dan 40 jaar.

Vandaag de dag is er een trend in de wereld ontstaan waarbij mensen trouwen en vervolgens binnen een korte periode weer van elkaar scheiden. Het is in deze maatschappij schijnbaar praktisch onmogelijk om een goed huwelijk te hebben. Maar er zijn uiteraard uitzonderingen. Kijk maar eens naar Bollywoodkoppels als Shah Rukh Khan en Gauri (bijna 20 jaar getrouwd) en Hrithik Roshan en Suzanne Khan (die onlangs hun 10-jarig jubileum vierde). Zo is er ook nog het koppel Dilip Kumar en Saira Banu. Zij zijn al meer dan 40 jaar met elkaar getrouwd.

“Ik droomde van een huwelijk met Dilip toen ik 12 was”
Ondanks het leeftijdsverschil van 20 jaar tussen hen, mag hun huwelijk en band als zeer succesvol worden ervaren. Banu zegt: “Ik voel me gezegend dat ik getrouwd ben met de man waar ik van droomde toen ik nog maar 12 jaar oud was. En we hebben allebei veel tijd in deze relatie gestopt om samen te groeien en om elk jaar nog gelukkiger te worden.”

“Liefde kent geen definitie”
Volgens de actrice kan liefde niet worden gedefinieerd. ”Liefde betekent aandacht en zorg geven aan je partner, indien hij dit waard is. Ik heb elk moment gekoesterd die ik met hem heb doorgebracht. Of dit nu was tijdens onze opnamens en reizen naar mooie plaatsen in India of het buitenland of gewoon gezellig thuis tussen vrienden en familie.”

Nog altijd kan het koppel niet lang van elkaar zijn verwijderd. ”Ik wil hem altijd bij me hebben. Vroeger wanneer we allebei aan het werk waren op verschillende locaties, konden we niet wachten om elkaar te zien. Ik bedacht allemaal dingen die ik hem zou vertellen wanneer we weer samen zouden zijn, maar zodra ik hem zag was ik alles alweer vergeten.”

“Geduld is een schone zaak”
Natuurlijk is het huwelijk tussen hun geen droomplaatje, maar in hun ogen is het perfect. “Elk huwelijk heeft zo haar ups en downs, maar daar moet je je niet druk om maken.” Ze heeft nog wel een advies voor alle jonge koppels: “In deze maatschappij is iedereen ontzettend druk. Ik heb maar één advies aan jonge koppels: Ze moeten leren om geduld te hebben en de relatie met de liefde te benaderen. Dit zal je realtie alleen maar ten goede komen.”

Lees ook:Deepika Padukone: “Ik geloof in ware liefde”
Lees ook:Huwelijk geen prioriteit voor John en Bipasha
Lees ook:Exclusieve foto’s huwelijk Shilpa Shetty
Lees ook:Pooja Bhatt kondigt scheiding aan op Twitter
Lees ook:Konkona Sen Sharma en Ranvir Shorey kondigen scheiding aan op Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.