Fan vraagt John Abraham om zijn sperma

De film Vicky Donor staat gepland voor een release op 20 april. De film verschijnt helaas niet in Nederland, maar in India is de aandacht voor de film, het onderwerp en producent John Abraham groots.

De promotionele activiteiten zijn al enige tijd aan de gang en Abraham ontving vele mailtjes en brieven waarin fans en spermabanken zijn film steunen. Zij zijn blij dat hij het taboe-onderwerp durft te behandelen.

Maar naast de gewone fanmail, krijgt de acteur-producent ook andere verzoeken, namelijk om zijn sperma te doneren.

Acteur John Abraham zei in een recent interview dat hij bereid is om zijn sperma te doneren aan kinderloze koppels.

Hij zei: “Waarom zouden we geen sperma doneren? Het is een onderwerp dat besproken dient te worden, want er zijn kinderloze echtparen die ons hulp goed kunnen gebruiken.”

Op de vraag of hij bereidt was om dit zelf ook te doen, antwoordde hij: “Waarom niet?”Dat laat een van zijn trouwste fans zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Zij stuurde Abraham recent het verzoek om zijn sperma aan haar te doneren.

Vicky Donor
Sinds de start van de promoties voor de film Vicky Donor wordt acteur-producent John Abraham voortdurend overspoeld door e-mails en brieven van fans en spermabanken, waarin support wordt gegeven aan zijn film.

Recent ontving Abraham een verzoek van een getrouwde vrouw, die problemen heeft met het concipiëren van een kind. De enige mogelijkheid voor haar is kunstmatige inseminatie. De dame heeft Abraham verzocht om zijn sperma te doneren voor dit doel.

Respect voor standpunt
De vrouw, een die-hard fan van de acteur, zegt dat ze alleen het sperma van de acteur wil en niet van iemand anders. Ze respecteert Abraham voor het feit dat hij zich heeft uitgesproken over het taboe-onderwerp van spermadonatie. Ze hoopt dat de film en zijn standpunt jongeren stimuleert om kinderloze koppels zoals haar te helpen.

Ook een spermabank in Chandigarh heeft Abraham verzocht zijn sperma te doneren.

Een interessant punt wat betreft spermadonatie in India: Volgens de Indiase wetgeving is het verboden om de identiteit van de donor te onthullen.

Lees ook:John Abraham: “Waarom is spermadonatie nog altijd een taboe in India?”
Lees ook:Trailer: Vicky Donor (20 april 2012)
Lees ook:Video: John Abraham in promotionele video Vicky Donor
Lees ook:Shoojit Sircar boos op producenten Vicky Donor
Lees ook:Regisseur Vicky Donor verbaasd over succes

0 reacties op “Fan vraagt John Abraham om zijn sperma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.