Het registratieformulier van Saif Ali Khan en Kareena Kapoor

Zowel Saif Ali Khan als Kareena Kapoor wilden niets kwijt over hun huwelijksdatum. Het was moeder Sharmila Tagore die in een interview de datum bekendmaakte.

Op het registratieformulier van Khan en Kapoor is te zien dat het huwelijk al enige tijd geleden is aangevraagd. 

In het aanvraagformulier, welke bij de rechtbank van Bandra werd ingediend en in het bezit is van een van Indiase bekendste dagbladen, is te zien dat Kareena Kapoor haar leeftijd als 31 heeft genoteerd terwijl de actrice op 21 september 32 is geworden.

Tevens is te zien dat Saif Ali Khan geregistreerd staat onder zijn oorspronkelijke naam: Sajid Ali Khan.

Big Fat Bollywood Wedding
De festiviteiten rond het huwelijk begonnen al op zondagavond met de Sangeet waar alleen naaste vrienden en familie voor waren uitgenodigd.

Op maandagavond was er een diner met de familie en op dinsdag vond het burgerlijk huwelijk plaats in het appartement van Khan. Dit werd gevolgd door een receptie in Taj Mahal Palace Hotel. Hier waren ook veel vrienden uit Bollywood bij aanwezig.

Dawat-e-Walima
De komende dagen zullen er nog diverse ceremonies en recepties plaatsvinden, waaronder enkele in het Pataudi Palace in Haryana.

Hier zal Kareena Kapoor officieel worden verwelkomd als de Begum of Pataudi. Zo wordt vandaag een Dawat-e-Walima gehouden.

Deze ceremonie vindt altijd plaats op de tweede dag van het huwelijk en is ter ere van de thuiskomst van de bruid. De bruid ontvangt dan cadeaus van de familie van de bruidegom, zoals geld, sieraden of kleding. Deze receptie wordt gehouden in de Mughal stijl.

Lees ook:Foto’s: Saif Ali Khan en Kareena Kapoor zijn getrouwd
Lees ook:Het is officieel! Huwelijk Saif Ali Khan en Kareena Kapoor op 16 oktober 2012
Lees ook:Foto’s: Het huwelijk van Vidya Balan en Siddharth Roy Kapur
Lees ook:Bollywood actrice Kareena Kapoor bevallen van een jongen
Lees ook:Esha Deol trouwt op 29 juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.