Sussanne Khan Roshan over de scheiding

Hrithik-Roshan-And-Sussanne-Roshan-Divorce-1Het leek even op een slechte getimede 1 april grap, maar op vrijdag de 13e werd bekend dat acteur Hrithik Roshan gaat scheiden. Na een huwelijk van 13 jaar zetten Hrithik en Sussanne een punt achter hun relatie.

Roshan sprak in de verklaring zeer open over zijn scheiding en vroeg nadrukkelijk aan de pers en het publiek zijn privacy te respecteren.

Sussanne Khan Roshan kwam gisteren met een verklaring.

Kinderen hebben prioriteit
“Wij zijn twee mensen die ontzettend veel respect voor elkaar hebben, erg veel om elkaar geven, maar onze individuele keuzes hebben gemaakt. We zijn de trotse ouders van twee prachtige kinderen, Hrehaan en Hridhaan, en zij staan voorop. Niets kan dat veranderen.”

Privacy
Ook zij deed een beroep op de media om de familie privacy te gunnen in deze moeilijke tijd. “Ik zou het zeer op prijs stellen als de familie wat privacy kan hebben in deze moeilijke tijd. Dank u allen voor uw zorgen en liefde voor ons en onze familie.”

Eerbetoon op Facebook
De 39-jarige acteur bracht nog een ontroerend eerbetoon aan zijn vrouw Sussanne op zijn officiĆ«le facebook-pagina. “”Dit is mijn grootste eerbetoon aan de liefde. Sussanne is en zal altijd de liefde van mijn leven blijven voor de rest van mijn leven. Als haar glimlach helderder is zonder mij dan moet mijn liefde daar voor zorgen. Onvoorwaardelijk.”

Het gerucht van een mogelijke scheiding tussen Hrithik en zijn vrouw deed al enige maanden de ronde, maar niemand had verwacht dat het ook daadwerkelijk zou gebeuren.

Bollywood Blog wenst de familie veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Lees ook:Hrithik Roshan gaat scheiden
Lees ook:Hrithik Roshan woedend op Indiase media
Lees ook:Crematie Dev Anand in Londen
Lees ook:Exclusieve Foto: Zo bracht Hrithik Roshan zijn nieuwjaar door
Lees ook:Aamir Khan voor derde keer vader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.