Tusshar Kapoor naar Hollywood?

TussharPierceTusshar Kapoor mag in Bollywood dan niet behoren tot de categorie van meest succesvolle of populaire acteurs, toch ontving de 37-jarige acteur recent een aanbod voor een rol in een Hollywoodfilm.

Na Amrish Puri, Om Puri, Anupam Kher, Anil Kapoor en Amitabh Bachchan lijkt het erop dat Tusshar Kapoor de volgende Indiase acteur is die een rol in een Hollywoodfilm zal spelen.

Indo-Brits
Kapoor was eerder dit jaar in Amerika voor de uitreiking van de IIFA Awards. Hij werd toen benaderd door een producent die hem het script van een Indo-Britse film voorlegde.

Musical
De film wordt geregisseerd door Sean Brosnan, zoon van de voormalige James Bond Pierce Brosnan, en de hoofdrollen worden vertolkt door Brosnan Sr en Kate Hudson. De film is een soort van musical en de makers hopen de film op diverse filmfestivals te kunnen vertonen.

“Ik lees het script”
Kapoor bevestigde het nieuws in een interview. “Ik denk er nog even over na. Aangezien dit de eerste keer is dat ik iets zal doen buiten mijn vertrouwde Bollywood wil ik er zeker van zijn. Ik lees het script en hoop snel een besluit te kunnen nemen.”

Lees ook:Bollywood acteur Tusshar Kapoor is vader geworden
Lees ook:Win kaarten voor de musical The Merchants of Bollywood!!
Lees ook:A.R. Rahman en Jennifer Hudson in The White House
Lees ook:Shammi Kapoor overleden
Lees ook:Geen Mogambo in Mr. India 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.