Video’s: Lyrical hiphop en krumping voor Jackky Bhagnani

Het nummer is pas een week uit, maar Boom Boom uit de film Ajab Gazabb Love lijkt steeds beter in de smaak te vallen bij het grote publiek vanwege de innovatieve dansvorm.

Acteur Jackky Bhagnani geeft alle credit voor de clip aan choreograaf Bosco, van het duo Bosco-Ceasar. Volgens Bhagnani was het Bosco die iets anders wilde doen met dit nummer.

“Toen we het nummer hoorden, vonden wij dat we een nieuwe dansvorm moesten introduceren om dit nummer te onderscheiden van andere ‘party tracks’. En dus kwamen met wel lyrical hiphop en krumping.”

Voor de mensen die niet bekend zijn met krumping: Het is een populaire dansvorm in Amerika en wordt gekenmerkt door zeer energieke bewegingen. De dansstijl was tevens te zien in het nummer Pump It Up uit de film Chance Pe Dance (2011).

Bekijk de songpromo

Om ervoor te zorgen dat de bewegingen er natuurlijk uitzien, begon Bhagnani ongeveer twee weken voor de opnames van het nummer met de training. Maar het scheen iets moeilijker te zijn dan de acteur had gedacht.

“Jackky heeft flink geoefend en toen we begonnen met de opnames leek het alsof hij al enige tijd een fervent beoefenaar van beide dansstijlen was. We zijn heel blij met het resultaat. Het nummer ziet er goed uit”, aldus een tevreden Bosco.

Bekijk The Making Of

Lees ook:Jackky Bhagnani: “Ik ben niet wanhopig”
Lees ook:Exclusief! Trailer: Ajab Gazabb Love (24 oktober 2012)
Lees ook:Sunidhi Chauhan gaat trouwen
Lees ook:The Making of: Mit Jaaye Ghum (Dum Maaro Dum)
Lees ook:The Making of Saans (Jab Tak Hai Jaan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.