Week Special: Harde uitspraken Shailendra Singh

shailendra singhDeze week kijkt Bollywood Blog naar een aantal uitspraken van Shailendra Singh, bestuursvoorzitter van Percept Pictures. Vandaag vervolgd hij zijn verhaal waarom hij Akshay Kumar alleen maar hete lucht vindt.

“Kambakkt Ishq ia het bewijs dat Kumar niets meer dan hete lucht is.  Hij omringt zichzelf met getalenteerde mensen. Wanneer hij succesvol is, dan zegt hij luid en duidelijk dat het door hem komt. Dat schreeuwt hij van de daken, maar wanneer de film flopt, dan ligt het aan de rest van de cast en zijn fans.  Zijn eerste film met ‘zijn zogenaamde geluksactrice’ Katrina hield zich niet eens één dag staande.  Hij heeft geen uitstraling, geen aura. Aamir Khan en Shahrukh Khan hebben dat. Kumar niet.”

Singh zegt zelfs dat Salman door de jaren heen zijn billijkheid is verloren. “Ik houd van die gast, hij is gezellig, maar hij geeft niets om zijn carrière. Ik denk dat zijn fans dat ook geloven. Zij voelen zich meer verbonden met zijn levensstijl dan zijn werk als acteur.”

Terugkomend op Kumar, gelooft Singh niet dat het falen van 8×10 iets te maken had met de regisseur Nagesh Kukunoor. “Nee, hij maakt briljante films. Kijk maar naar Aashayein, Yeh Honsla, Dor en Iqbal. Maar hij had het volste vertrouwen in Kumar en dat is wat er misging. Kukunoor is niet de eerste regisseur die deze fout heeft gemaakt. Eerder was het Madhur Bhandakar die samen met Akshay werkte aan de film Aan-Men At Work. Dat was ook een gigantische flop.”

Volgens Singh is de media schuldig aan de populariteit van Kumar. “Hij is volgens de media nog steeds één van de acteurs op de A-lijst, maar als je kijkt naar wat zijn films werkelijk opbrengen (ROI-Return on Investment), dan moet het wel duidelijk zijn dat dit niet de waarheid is. ”

Ben jij het hiermee eens of vind je dat Kumar wel behoort tot de één van de beste acteurs uit India? Geef je mening op Bollywood Blog.

Op woensdag 30 september vertelt Singh de reden achter de lage inkomsten voor de films van Kumar.

Lees ook:Week Special: Harde uitspraken Shailendra Singh
Lees ook:Week Special: Harde uitspraken Shailendra Singh
Lees ook:Week Special: Harde uitspraken Shailendra Singh
Lees ook:Week Special: Harde uitspraken Shailendra Singh
Lees ook:Singh is Kinng 2?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.