“We zullen Big B missen”

Nadat Bachchan meer dan een decennium lang het gezicht was van IIFA, heeft de acteur dit jaar te kennen gegeven hiermee op te houden. Bachchan zal ook niet aanwezig zijn bij de 12e editie van de International Indian Film Academy (IIFA) Awards.

Acteur Anil Kapoor zal zijn collega en Bollywood megaster Amitabh Bachchan zeker missen bij het evenement.

“We zullen de heer Bachchan zeker missen. Hij zit in ons bloed en in de psyche van de mensen over de hele wereld. Hij is een grote ster en we zullen zeker hem missen. Zijn afwezigheid zal worden gevoeld,”  vertelde Anil Kapoor in een interview.

Dit jaar besloot de organisator, Wizcraft Entertainment, om het concept van ambassadeur te vervangen door een nieuw concept . IIFA presenteert dit jaar – Friends of IIFA – waarbij niet één persoon het gezicht is van het mega-evenement, maar de filmindustrie als geheel naar buiten treedt.

Actrice Kareena Kapoor is zeer te spreken over het nieuwe concept. “Ik ben blij dat IIFA dit concept is begonnen, want we zijn één familie en het is van groot belang dat niet alleen één persoon de filmindustrie presenteert, maar dat we samen op een wereldwijd platform staan “, aldus Kapoor.

Lees ook:Amitabh Bachchan niet langer betrokken bij IIFA
Lees ook:Big B gestalkt door blogger
Lees ook:Aditya Raj Kapoor: “Mijn vader was een gelukkig en levendig persoon”
Lees ook:Shahid Kapoor presenteert IIFA Awards 2012
Lees ook:IIFA 2011 organiseert Raj Kapoor Film Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.