Big B gestalkt door blogger

amitabh-bachchanActeur Amitabh Bachchan zegt al maanden denigrerende en beledigende berichten op zijn blog en mobiele telefoon te ontvangen van een onbekend persoon. Hij is het zat en heeft een klacht bij de politie ingediend. 

“De berichten worden met serieuze moeite geschreven door een lid die deze blog  als platform gebruikt voor verkeerd, smerig en volkomen walgelijk taalgebruik”, schrijft de acteur op zijn blog bigb.bigadda.com.

Bachchan woedend
Bachchan zegt dat hij alleen rustig en kalm kan blijven tot een bepaalde grens en die grens is nu overschreden. “Hij is niet alleen beledigend naar mij toe, maar gaat zelfs zo ver dat hij mijn familie inclusief mijn kleinkinderen hierin meeneemt. Dit vraag om extreme maatregelen. Dit sta ik niet toe!”

Autoriteiten verzocht voor maatregelen
De acteur meldde het incident aan de autoriteiten en verzocht om corrigerende maatregelen. “We moeten ervoor zorgen dat geen van deze bewoordingen uit zijn vuile mond ooit worden toegestaan op dit platform. Elke verdere poging van deze persoon komt valt nu onder juridische cyberactie, nu zeer prominent actief in het land.”

“Deze blog, dit platform, dit huis voor al onze familie-leden is heilige grond en elke poging om dit schade toe te brengen wordt op strenge wijze onder handen genomen”, voegde hij eraan toe.

Ook mobiel niet veilig
Daarnaast blijkt dat Bachchan ook op zijn mobiele telefoon denigrerende berichten bleek te ontvangen. “Deze persoon stuurt me de meest niet-afdrukbare SMS-jes op mijn telefoon. Ik heb, na maanden van tolerantie, de zaak gemeld bij de politie. Zij zullen daarbij ernstige strafmaatregelen treffen”, aldus de angry ‘young’ man.

Lees ook:“We zullen Big B missen”
Lees ook:Amitabh Bachchan aan de lijn hebben? Dat kan!
Lees ook:Hrithik Roshan: “Positiviteit is stom en onzinnig”
Lees ook:Imran Khan: “Twitter zorgt voor verlies van individualiteit”
Lees ook:The Making of…’Lux’ met Abhishek Bachchan en Aishwariya Rai-Bachchan

Eén reactie op “Big B gestalkt door blogger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.