Taste India Festival nu op 10 mei 2011

Het Taste India Festival wordt gehouden op 10 mei 2011. Dit meldt de organisatie Fusion Entertainment via een persbericht.

De organisatie laat verder weten dat het evenement een 3-daags indoor evenement wordt om verdere risico’s met weersinvloeden te vermijden.

Fusion Entertainment biedt via dit persbericht haar welgemeende excuses aan, aan iedereen die enigzins betrokken was bij het evenement.

Kaartjes
Tevens laat de organisatie weten dat voor de bezoekers die destijds besloten om hun kaartjes te behouden, geldt dat de kaartjes geldig blijven voor het evenement op 10 mei.

Fusion Entertainment: ”Wij bieden u onze oprechte excuses aan en vragen om uw begrip voor de situatie. Op dit moment kunnen wij u niet tegemoetkomen, maar wij doen ontzettend ons best om dit in orde te maken. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, via  [email protected].
Wij verzoeken u om voor vragen contact op te nemen met enkel en alleen onze organisatie. PayLogic heeft als externe organisatie verder niks meer te maken met de afhandeling van dit project.”

Lees ook:Taste India Festival verplaatst
Lees ook:Taste India Festival naar 2011
Lees ook:Concert Udit Narayan verplaatst
Lees ook:Win kaartjes voor ‘Beyond Bollywood’ met Arjun en Shweta
Lees ook:Taste India Festival verder onder de naam Incredible India

0 reacties op “Taste India Festival nu op 10 mei 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.