DDLJ viert 20e verjaardag met screening in Japan

Aditya Chopra’s Dilwale Dulhania Le Jayenge, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan en Kajol, wordt in oktober dit jaar vertoond in het Rijksmuseum voor Volkenkunde in Osaka. De film viert dan haar 20-jarige bestaan.

DDLJ, een Yash Raj Films productie, wordt in oktober vertoond in het Rijksmuseum voor Volkenkunde in Osaka, Japan. Dit markeert nog een mijlpaal voor de film, naast het feit dat het al 20 jaar ononderbroken draait in de bios.” Dit meldt het productiebedrijf op hun website.

“Het Rijksmuseum voor Volkenkunde screent de film met Japanse ondertiteling tijdens het evenement Indian Films Special Screening als onderdeel van de viering van het vernieuwing van de Zuid-Aziatische gallery evenals de 20ste verjaardag van de iconische film.”

De film, die werd uitgebracht op 19 oktober 1995, is de enige Hindi film dat wordt vertoond op het festival. Daarnaast toont het evenement diverse films in alle Indiase talen.

Dilwale Dulhania Le Jayenge, geregisseerd door Aditya Chopra, vertelt het verhaal van Raj (Shah Rukh Khan) en Simran (Kajol). Twee jonge IndiĆ«rs die verliefd worden tijdens een vakantietrip…alleen de verloving van Simran staat in de weg om een leven met elkaar op te bouwen.

Lees ook:Nieuwe trailer: Dilwale Dulhania Le Jayenge
Lees ook:Dilwale Dulhania Le Jayenge breekt opnieuw record
Lees ook:Video: 20 jaar DDLJ
Lees ook:Shah Rukh Khan: “Ik kan niet wachten om weer met Kajol te werken”
Lees ook:Column: DDLJ – liefde opnieuw gedefinieerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.