India bemachtigt maar 150 prints van Michael Jackson film

michael-jackson-this-is-it-movie-posterThis is It, de film over de laatste concertenreeks van Michael Jackson beleeft zijn wereldpremière op 28 oktober. De film zal in India  op 150 prints worden uitgebracht.

Sony Pictures Entertainment zal een maand voor de première van de Michael Jackson film beginnen met de kaartverkoop. De film This is It zal wereldwijd maar twee weken in de bioscopen draaien.

De kaartverkoop begint op 27 september en de film zal op 28 oktober in premiere gaan. Kaartjes voor alle voorstellingen zijn verkrijgbaar in Mumbai, Ahmedabad, en Bangalore.

SPE Film India brengt de This is It naar India. “We verwachten dat er veel vraag zal zijn naar kaartjes vanwege de vele fans van Michael Jackson in India. En omdat de film maar twee weken vertoond zal worden. Het is een eenmalige kans om ‘The King of Pop’ te zien optreden. Er zijn natuurlijk ook verschillende activiteiten gepland rondom de release van de film, maar dat maken we pas later bekend”, vertelt SPE directeur Kercy Daruwala.

De wereldpremière van This is It vindt op 27 oktober plaats in het Nokia Theatre in Los Angeles . De première zal op verschillende tv-kanalen live te volgen zijn. Andere grote steden inclusief Mumbai, Moskou, Tokio, Sydney en Parijs zullen hun eigen premièreprogramma samenstellen.

Lees ook:Khan doet Jackson denken aan overleden broer
Lees ook:Tribute aan Michael Jackson
Lees ook:“Madhuri Dixit is de vrouwelijke Michael Jackson”
Lees ook:Prem Radhakishun presenteert openingsfilm Indian Film Festival The Hague
Lees ook:Video: My Name is Khan première in Rome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.