Jism 2 in de maak

jismEr wordt al een tijdje gesproken over het vervolg op één van de meest besproken films van de afgelopen tien jaar, Jism.

In 2008 werd de titel Jism 2 al grootst aangekondigd, maar het bleef twee jaar lang stil. Maar nu komt Mahesh Bhatt weer met het bericht dat er hard aan het script wordt gewerkt.
Op 4 juni schreef Mahesh Bhatt het volgende op Twitter:  “We werken aan Jism 2: We moeten de tijd nemen om onze scenario’s te schrijven. Dat verdienen ze.”

Het lijkt erop dat Mahesh Bhatt en Pooja Bhatt niet van plan zijn om zich te haasten met dit project. Bhatt vervolgde zijn eerste tweet. ‘Haastige spoed is zelden goed.”

Pooja Bhatt, die Jism geregisseerd had,  zal ook het vervolg op zich nemen. Er gaan geruchten dat ze de film graag in 3D wil maken. Als dat zo is, zal Jism 2 de eerste volwassen film in 3D worden in Bollywood.

Jism 2 is geschreven door Rafique en concentreert zich op ontrouw zijn in relaties net als Jism. Het plan is om met het vervolg een paar nieuwe gezichten te introduceren in de filmindustrie.

De Bhattfamilie heeft de afgelopen jaren laten merken niets minder te willen dan kwaliteitsscripts en kwaliteitmuziek. Dus het publiek zal het niet erg vinden om nog even te moeten wachten op het vervolg van deze film.

Lees ook:Eerste poster Jism 2
Lees ook:Video: Bollywood familie Bhatt in een exclusief interview over hun gezinsleven en de filmindustrie
Lees ook:Exclusieve video: Titelsong Jism 2
Lees ook:Exclusieve trailer: Jism 2 (3 augustus 2012)
Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Alia Bhatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.