Sajid Khan komt in actie

Na het succes van zijn Housefull is regisseur Sajid Khan weer terug in actie. Hij is momenteel bezig met het script en zegt even helemaal klaar te zijn met komediefilms.

“Mijn volgende film is geen komedie, maar een leuke entertainer, iets in de richting van een actie-avonturenfilm.” Dat is echter alles wat hij kan vertellen over zijn nieuwste project. Hij vindt het nog te vroeg om in details te treden.

Khan is druk bezig met het schrijven van het script. Ook heeft hij nog geen idee wie hij in de hoofdrol wil hebben.  “Ik wil graag meer tijd besteden aan de pre-productie en goed voorbereid zijn voordat ik daadwerkelijk met de opnames begin. Zelfs met Housefull, nam de pre-productie bijna 18 maanden  in beslag. Maar de film was wel in 63 dagen afgerond.”

Vervolg op Housefull
Na deze avonturenfilm is Khan van plan om een vervolg te maken op Housefull. De regisseur is van plan om de originele cast te behouden, maar wil deze aanvullen met een aantal nieuwe acteurs. Het vervolg wordt uiteraard groter en grappiger. “Ik wil alleen niets haasten. Ik moet duidelijk weten wat ik precies wil.”

Als alles volgens plan verloopt dan beginnen de opnames van de actie-avonturenfilm ergens begin of midden 2011.

Lees ook:Geen Mogambo in Mr. India 2
Lees ook:Kahaani 2 komt eraan
Lees ook:Opnames Dostana 2 dit jaar van start
Lees ook:Excel Entertainment komt met nieuw beleid
Lees ook:Housefull 2 en Rowdy Rathore gepland voor zomerrelease

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.