Drew Barrymore in Indiase film

drewbarrymoreHet migratie-seizoen is weer begonnen. Na Denise Richards, Sylvester Stallone, Emma Bunton en Ben Kingsley is het nu de beurt aan Drew Barrymore om een rol in een Indiase film te spelen.

De film is getiteld The Lifestyle – In Generation Next. De film is tweetalig, zowel Hindi als Engels en wordt geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Santosh Kumar Jain. Jain zegt: “De film is opgedragen aan Indiase vrouw en de heilige rivier de Ganges.”

Hij beweert dat dit de eerste Indiase film wordt welke wordt opgenomen in stereoscopische 3-D versie, zoals we konden zien in ’Avatar’. Uiteraard wordt de film gemaakt op een enorm budget, die  in de buurt ligt van 25 miljoen euro.

Er is gekozen voor Drew Barrymore, omdat het script en de personage de flair van een internationale ster moest hebben. Bovendien is de regisseur van mening dat Barrymore een Indiaas gezicht heeft en dus perfect is voor het personage.

‘The Lifestyle’ is een vrouwen-georienteerde film en vertelt het verhaal van drie vrouwen. Voor de overige twee rollen is het team nog op zoek naar twee toonaangevende actrices uit Bollywood.

De opnames  gaan in november van start en de film wordt pas in 2012 in de bioscopen verwacht.

Lees ook:Video: Slet of hoer? Cabaretière over vrouwen en Indiase hypocrisie
Lees ook:Alia Bhatt: “Ik ben nog geen ster”
Lees ook:Barfee drijft hoofdrolspelers uit elkaar
Lees ook:Komend weekend tijd voor Bollywood At The Park
Lees ook:Soundtrack Khelein Hum Jee Jaan Sey is uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.