Ranbir Kapoor doofstom in Basu’s Silence

RanbirKapoorTerwijl iedereen reikhalzend uitkijkt naar de film Anjaana Anjaani, welke op 1 oktober in de bioscopen draait, is er één regisseur die echt niet meer kan wachten. Anurag Basu is misschien wel het meest bezorgd over de ‘chemie’ tussen Ranbir Kapoor en Priyanka Chopra.

De regisseur heeft de twee acteurs immers getekend voor zijn volgende film, getiteld Silence.  Hij wil volgend jaar juli beginnen met de opnames van de film.

Moordmysterie
De film schijnt een romantische moordmysterie te zijn, waarin Kapoor de rol van een doofstom persoon vertolkt en Chopra de rol van een verstandelijk gehandicapt meisje op zich neemt.

Hoewel beide acteurs niets over de film willen onthullen wist Kapoor alleen zijn aanwezigheid in de film te bevestigen. ”Ja, ik heb de film van Anurag Basu getekend en de rollen zijn zeer uitdagend. Het is een leuke film vol entertainment. Maar de opnames van die film beginnen pas volgend jaar en ik ben nu nog bezig met Imtiaz Ali’s film Rockstar. De voorbereidingen voor Silence zijn nog niet eens begonnen, dus vind ik het nog veel te vroeg om over die film te spreken”, aldus Kapoor.

Lees ook:Priyanka Chopra over de opnames met autistische kinderen
Lees ook:Op zoek naar Madhubala
Lees ook:Bipasha Basu en Josh Hartnett in Singularity
Lees ook:Ranbir zegt Nee tegen Mani Ratnam
Lees ook:Nu ook Sonakshi Sinha in Race 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.