Ra.One DVD bevat alternatieve einden

De film Ra.One verschijnt pas in oktober in de bioscopen, maar er wordt al druk gespeculeerd naar de eindscène of zullen we zeggen eindscènes?

De DVD van Ra.One zal namelijk beschikken over alternatieve eindes. Het concept is niet nieuw. Het wordt met name in Hollywood erg vaak gebruikt.

Khan speelde aanvankelijk met het idee om de bioscoopversie uit te brengen met de alternatieve eindes, maar besloot vrij snel dat dit een groot risico zou zijn en kwam toen op het idee om deze dan als extra op de DVD aan te bieden.

Het idee van de alternatieve eindes kwam van het team achter Ra.One die verschillende ideeën hadden over de climaxscène. Omdat ze deze prachtige ideeën niet wilden verspillen besloten regisseur Anubhav Sinha en Khan om ze allemaal maar op te nemen. ”We proberen ervoor te zorgen dat de film goed wordt ontvangen over de hele linie. Echter, wanneer het ging om de climax was hij niet zeker over hoe hij het verhaal wilde beëindigen. Vandaar de optie van meerdere eindes op de DVD”, vertelt de productie.

“SRK staat altijd open voor nieuwe ideeën en de opnames voor Ra.One waren zeer interactieve. Hij won adviezen in van deskundigen, maar ook van leken en zijn kinderen Aryan en Suhana”, aldus de productie.

Het ambitieuze project staat gepland voor een wereldwijde release op 28 oktober 2011. Wanneer de DVD wordt uitgebracht is nog onduidelijk.

Lees ook:Video: Hilarische mashup Hollywood’s Deadpool en Bollywood’s Teraa Suroor
Lees ook:DDLJ viert 20e verjaardag met screening in Japan
Lees ook:Televisierechten Ra.One verkocht voor 40 Crore
Lees ook:Video: Ya Ali Murtaza (Freaky Ali)
Lees ook:Recensie: Kidnap (1 oktober 2008)

Eén reactie op “Ra.One DVD bevat alternatieve einden

  1. Malika

    Oeh eindelijk een releasedatum! :D
    Kan niet wachten op deze film.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.