Ajay Devgn-Anushka Sharma in Vishal Bhardwaj’s Matru Ki Bijlee Ka Mandola

Fox Star Studios, Vishal Bhardwaj Pictures, Ajay Devgn Films & Wide Frame Pictures zullen gezamenlijk een hilarische film produceren met de unieke titel Matru Ki Bijlee Ka Mandola.

Ajay Devgn en Anushka Sharma zullen de hoofdrollen vertolken. Dit wordt de eerste keer dat de twee in een film zullen verschijnen. Regisseur Vishal Bhardwaj zal zoals altijd verschillende rollen achter de schermen vervullen.

Zo zal hij voor dit ambitieuze project optreden als producent, regisseur, schrijver en componist. Bharadwaj loopt namelijk al erg lang rond met het idee en nu mag hij de film dan eindelijk maken. “Ik loop al acht jaar rond met het idee voor deze komedie. Het is een compleet nieuw genre en compleet anders dan wat ik heb gedaan in mijn vorige zeven films.”

Bharadwaj over zijn cast
Ook kan hij niet wachten om weer na een lange tijd samen te werken met Ajay Devgn. “Ik ben blij dat ik weer met Ajay kan samenwerken. Ik miste hem als acteur op mijn set. Hij is een geweldige acteur en heeft zijn hart op de goede plek. Wij kunnen het altijd goed met elkaar vinden en onze denkwijze komt overeen.” Ook over Anushka Sharma is de regisseur positief. “Wat Anushka betreft, ze barst van de energie en ik kijk er naar uit om met haar samen te werken.”

Een speciale film
Voor Fox Stars Studios is Matru Ki Bijlee Ka Mandola een heel speciale film om de volgende redenen. “Ten eerste, het brengt de zeer getalenteerde regisseur Vishal Bhardwaj opnieuw samen met de meest succesvolle en consistente acteur uit Bollywood, Ajay Devgn. En we zullen samenwerken met de industrieveteraan Kumar Mangat van Wide Frame.  We zijn ervan overtuigd dat de landelijke aantrekkingskracht van een hilarische rustieke komedie, de samenkomst van groot talent en een titel die vragen oproept, voor veel nieuwsgierigheid zal zorgen”, aldus Vijay Singh, CEO van Fox Star Studios.

Voor de teksten is natuurlijk niemand minder dan Gulzar ingeschakeld. De muziek zal, net als bij alle films van Vishal Bharadwaj, uniek zijn. Daar kunnen we al sowieso rekenen op geweldige composities.

Matru Ki Bijlee Ka Mandola staat gepland voor een release in de tweede helft van 2012.

Lees ook:EXCLUSIEF! Trailer: Matru Ki Bijlee Ka Mandola
Lees ook:Imran Khan vervangt Ajay Devgn
Lees ook:Anushka Sharma draait door
Lees ook:Anushka Sharma: “Bijlee was een uitdaging”
Lees ook:“De Rs. 100 crore club is een publiciteitsstunt”

0 reacties op “Ajay Devgn-Anushka Sharma in Vishal Bhardwaj’s Matru Ki Bijlee Ka Mandola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.