Scriptschrijver Delhi Belly gaat regisseren

Scenarist Akshat Verma, die lovende kritieken ontving voor zijn debuut Delhi Belly, is er helemaal klaar om als regisseur aan de slag te gaan. De film wordt geproduceerd door UTV Motion Pictures.

Siddharth Roy Kapur: “Wij hebben als studio altijd jong, aanstormend talent gesteund die de potentie hebben om goede en entertainende films te maken.”

“Het script van Delhi Belly was ongetwijfeld één van de belangrijkste redenen voor het grote succes en als we hem mogen oordelen op zijn visie, dan zij wij ervan overtuigd dat hij ook ditmaal met een geweldig script komt en een goede film zal regisseren”, voegt hij toe.

Verma, die aan de Universiteit van Californië, een filmstudie deed is blij  met de steun die hij van een groot productiebedrijf als UTV ontvangt voor zijn regiedebuut. “De samenwerking met UTV tijdens de opnames van Delhi Belly was een fantastische ervaring. Het zorgt ervoor dat je je beste werk kunt afleveren zonder je zorgen te maken over vanalles en nog wat. Ik ben blij dat ik weer samen met ze mag werken aan mijn tweede film”, aldus Verma.

Lees ook:“Delhi Belly zal impuls geven aan Imran Khan’s carrière”
Lees ook:Delhi Belly naar Hong Kong
Lees ook:Cliptip: Bhaag DK Bose (Delhi Belly)
Lees ook:First look: Delhi Belly (1 juli 2011)
Lees ook:Winnaars Filmfare Awards 2012

0 reacties op “Scriptschrijver Delhi Belly gaat regisseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.