Delhi Belly naar Hong Kong

Na het fenomenale succes van de films My Name is Khan, 3 Idiots en Zindagi Na Milegi Dobara wil nu ook Delhi Belly het publiek in Hong Kong veroveren. De film is vandaag uitgebracht. 

My Name is Khan
en 3 Idiots waren de films die de interesse van de Chinezen hebben gewerkt. Dat rook naar meer. En dus werd vorig jaar Zindagi Na Milegi Dobara uitgebracht. Ook deze film werd een groot succes.

Waarom Hong Kong voor Delhi Belly? Hong Kong schijnt een zeer grote jonge lokale bevolking te hebben. En omdat de film zich richt op de jongeren is deze Speciale Bestuurlijke Regio van de Volksrepubliek China de ideale plaats om de film uit te brengen.

Jonge bevolking
De makers hopen dat de film het in Hong Kong net zo goed zal doen als in Londen, Singapore, Dubai, New York, Sydney en Melbourne.

Senior Vice President van UTV Motion Pictures, Amrita Pandey: “Wij zijn zeer trots op het feit dat wij onze film Delhi Belly in Hong Kong kunnen uitbrengen. In Hong Kong wonen zeer veel lokale jongeren, maar daarnaast heeft het ook een jonge expat-bevolking. Wij hopen dat de film hen zal aanspreken. Daarnaast is de interesse voor Aamir Khan na 3 Idiots ook toegenomen. Hij heeft zeer veel fans in Hong Kong.”

Kantonese ondertiteling
De film wordt zowel met Kantonese ondertiteling als nagesynchroniseerd in het Kantonees aangeboden aan het publiek. 

Delhi Belly, met in de hoofdrollen Imran Khan, Vir Das en Kunal Roy Kapoor, is geschreven door Akshat Verma en geregisseerd door Abhinay Deo. Deze productie van UTV en Aamir Khan was een zeer groot succes onder de jongeren in India in 2011.

Lees ook:“Delhi Belly zal impuls geven aan Imran Khan’s carrière”
Lees ook:Cliptip: Bhaag DK Bose (Delhi Belly)
Lees ook:First look: Delhi Belly (1 juli 2011)
Lees ook:Scriptschrijver Delhi Belly gaat regisseren
Lees ook:Exclusieve trailer: Switty Tera Pyaar Chaida (Delhi Belly)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.