“Itemsong Joker wordt trendsetter”

Actrice Chitrangada Singh is in de sci-fi film Joker voor het eerst in haar carriere te zien in een itemsong.

Volgens Singh heeft het nummer dezelfde ‘catchy’ beats die we eerder hoorden in Munni Badnaam Hui en Chikni Chameli. Ze is er daarom ook van overtuigd dat dit lied een van de trendsetters van 2012 zal worden.

Kaffirana
Het nummer is getiteld Kaffirana en is gechoreografeerd door Farah Khan. “Ik had een geweldige tijd tijdens de voorbereidingen en de opnames van het nummer. Het is getiteld ‘Kaffirana’ en bevat dat unieke,  rustieke Marathi-gevoel. Ik heb mijn best gedaan en hoop dat mensen ervan zullen genieten”, aldus de 35-jarige actrice.

“De itemsong heeft een aantal pakkende zinnen waarvan ik zeker weet dat die zullen aanslaan bij het publiek. Het nummer is vergelijkbaar met Munni en Chikni Chameli. Farah Khan heeft een geweldige choreografie bedacht”, voegt ze toe.

“Experimenteren is belangrijk”
De actrice geeft toe dat ze aan de start van haar acteercarriere er nooit aan had gedacht om ooit te dansen in een film. ”Ik ben het experimenteren met rollen en mijn uiterlijk. En ik denk dat dat als acteur erg belangrijk is om te doen.  Toen ik begon met acteren hadden mensen nooit gedacht dat me op het witte doek zouden zien zingen en dansen, zelfs ik niet, maar ik geniet van elk moment en zo blijf ik ook enthousiast.”

Wordt Singh de nieuwe ”Sheila”?

Lees ook:Katrina Kaif’s eerste officiele itemsong
Lees ook:Exclusieve video: The making of Chikni Chameli
Lees ook:Exclusieve video: Chikni Chameli (Agneepath)
Lees ook:Exclusieve Foto’s: Kareena Kapoor in itemsong Halkat Jawaani
Lees ook:Exclusief! Video: Kunda Khol (Chakravyuh)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.