Mysterieuze jongeman onthuld

De mysterieuze jongeman op de foto van gisteren was niemand minder dan Varun Dhawan. Hij speelt de hoofdrol in de nieuwe productie van Ekta Kapoor. De film wordt geregisseerd door zijn vader David Dhawan.

Varun maakte de aankondiging door een nieuwe foto op Twitter te delen.

“Goedemorgen mensen. Nieuw personage en nieuwe aanpak om hem tot leven te brengen. Wat gaat er door je heen wanneer jij deze foto bekijkt?” aldus Dhawan.

De film is een romantische komedie en een remake van de Telugu hit Kandireega, waarvoor Kapoor de rechten wist te bemachtigen.

“Varun is perfect voor de rol”
Ekta Kapoor over de film: “Varun is de perfecte keus voor deze rol. Hij heeft humor, kan goed acteren en is een geweldige danser. Een acteur die al een aantal jaar meedraait in de filmindustrie zou hier niet geschikt voor zijn.”

“Varun is als een jonge Salman Khan. Wij zoeken iemand die populair is bij tieners. Voordat Aamir (Khan), Salman (Khan) en Govinda ‘sterren’ werden, waren zij zeer populair bij de tieners en met name de meisjes – Aamir met Qayamat Se Qayamat Tak (1988), Salman met Maine Pyar Kiya (1989) en Govinda met Love 86 (1986)”, voegt ze toe.

Kapoor voorziet een grote toekomst voor Varun. “Over vijf jaar is hij een grote ster, maar momenteel is hij erg in trek bij de tieners in India. Naast Ranbir zie ik geen andere jonge acteur die het ver zal schoppen. Varun is zeker de volgende grote ster in Bollywood.”

“Varun heeft alles”
David Dhawan is zeer te spreken over zijn zoon. “Varun is een zeer agressieve acteur. Hij heeft de passie en gaat er voor de volle 100% tegenaan. Hij is een goede danser, goed in romantische scenes en overtuigend in de emotionele scenes. Hij heeft alles wat je verwacht van een Hindifilm acteur.”

“Ekta heeft de rechten van de Teluguhit gekocht en wij hopen dit naar een ander niveau te kunnen tillen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze film zal laten zien dat Varun is gegroeid als acteur en hard aan de weg timmert. Waar kan ik als vader nog meer om vragen dan een film te maken met en voor mijn zoon?,” aldus David Dhawan.

Nu de mannelijke hoofdrol bekend is, kan de jacht naar de juiste vrouwelijke tegenspeelster beginnen.

Lees ook:Salman Khan’s Judwaa krijgt een vervolg: Judwaa 2 in de maak
Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Varun Dhawan
Lees ook:Exclusieve trailer: Student of the Year (19 oktober 2012)
Lees ook:Exclusief! The Disco Song teaser (Student Of The Year)
Lees ook:Zoon Anil Kapoor gaat Anurag Kashyap assisteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.