Hrithik en Kareena in Shuddhi

HrithikKareenaShuddhiNa maanden van speculatie komt producent-filmmaker Karan Johar eindelijk met het verlossende woord: “Hrithik Roshan en Kareena Kapoor spelen de hoofdrollen in Karan Malhotra’s Shuddhi.”

Roshan en Kapoor zullen na 12 jaar weer met elkaar samenwerken. Ze waren in 2001 voor het laatst samen op het witte doek te zien, eerst in Subhash Ghai’s Yaadein en later dat jaar in Karan Johar’s Kabhi Khushi Kabhi Gham.

“Toen Karan (Malhotra) met het script van Shuddhi naar mij kwam, had hij Hrithik en Kareena in zijn hoofd voor de hoofdrollen. Ik sprak met beide acteurs en ze wilden allebei graag deel uit maken van deze film.”

Geen Casting Coup
Johar ziet dit echter niet als een casting coup, maar voelt dat deze twee acteurs de juiste keuze zijn voor wat de regisseur voor ogen heeft.

Intensiteit
Hij vervolgt zijn verhaal: “Shuddhi is een intens liefdesverhaal rondom het thema reïncarnatie. Het script is dramatisch en dit thema vraagt om acteurs die de gewenste intensiteit met zich kunnen meebrengen. Daarom is de casting zo belangrijk, maar ik zie het niet als casting coup.”

Vol lof
Over Roshan en Kapoor is de producent vol lof. “Kareena is een prachtige, getalenteerde performer. En Hrithik, wat kan ik over hem zeggen? Hij kan een natie laten smelten met een blik. Ik ben erg enthousiast en kijk er naar uit om Hrithik en Kareena weer samen te zien”, aldus een enthousiaste Johar.

De afgelopen jaren hebben de twee acteurs hun verscheidenheid laten zien in diverse films en het zal interessant zijn om te zien hoe deze twee acteurs zijn gegroeid.

Lees ook:Hrithik Roshan stapt uit Shuddhi
Lees ook:Kareena Kapoor wellicht niet in Shuddhi?
Lees ook:Shuddhi heeft een releasedatum, maar geen cast
Lees ook:Shuddhi van de baan?
Lees ook:Salman Khan speelt hoofdrol in Shuddhi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.