Kareena Kapoor wellicht niet in Shuddhi?

HrithikKareenaShuddhiHet nieuws werd groots aangekondigd en fans waren laaiend enthousiast om te horen dat Hrithik Roshan en Kareena Kapoor na jaren weer samen op het witte doek zouden verschijnen. Nu bestaat echter de kans dat we langer moeten wachten om dit stel te kunnen zien, want Shuddhi is voor onbepaalde tijd uitgesteld en het kan zijn dat de cast veranderd.

Er waren al geruchten over een verandering van de vrouwelijke hoofdrol, maar nu geeft ook producent Karan Johar toe dat Kapoor wellicht geen deel meer zal uitmaken van Shuddhi.

Shuddhi is uitgesteld tot nader bericht. Roshan’s gezondheidsproblemen hebben ertoe geleid dat de opnames van Bang Bang nu zijn verschoven en dat heeft uiteraard weer gevolgen voor onze film.”

“Op dit moment maakt Kareena nog deel uit van de cast, maar ik kan niet verwachten dat zij ook blijft wachten. Op dit moment weet ik niet waar het naartoe gaat. De grote vraag is zou Kareena willen wachten en is zij beschikbaar wanneer wij met een opnameschema komen?”

Wie Kapoor zal vervangen, mocht het zo ver komen,  is onduidelijk.  Deepika Padukone lijkt het meest voor de hand liggende antwoord, aangezien Johar staat te springen om haar een drie-film-deal bij Dharma Productions aan te bieden.

Wat vind jij?
Wil jij Hrithik en Kareena samen op het witte doek zien of vind jij Hrithik en Deepika toch een betere combinatie?

Lees ook:Hrithik Roshan stapt uit Shuddhi
Lees ook:Shuddhi heeft een releasedatum, maar geen cast
Lees ook:Hrithik en Kareena in Shuddhi
Lees ook:Shuddhi van de baan?
Lees ook:Salman Khan speelt hoofdrol in Shuddhi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.