Rohan Chand als Mowgli in The Jungle Book: Origins

RohanChandMowgliDe 10-jarige Rohan Chand, die voor het laatst te zien was in de film The Hundred-Foot Journey, is gecast als Mowgli (het jongetje die werd opgevoed door wolven) voor de film The Jungle Book: Origins.
Chand was als 6-jarig jochie te zien in de film Jack and Jill met Adam Sandler. Daarna speelde hij rollen in de succesvolle tv-hit Homeland, de films Lone Survivor en Bad Words.

De cast in deze 3D-versie van Rudyard Kipling’s klassieker The Jungle Book bestaat verder onder andere uit Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett en Christian Bale.

Het verhaal volgt de opvoeding van het mensenkind Mowgli, opgevoed door een roedel wolven in de jungle van India.

Terwijl Chand de rol van Mowgli speelt, wordt het dierenrijk tot leven gebracht door Benedict Cumberbatch als de angstaanjagende tijger, Sher Khan; Oscar-winnares Cate Blanchett als de sinistere slang Kaa;  Christian Bale als de sluwe panter Bagheera; Andy Serkis als de wijze beer Baloe; Peter Mullan als de leider van de roedel wolven, Akela; Tom Hollander als de jakhals, Tabaqui; Naomie Harris als Nisha, een vrouwelijke wolf; Eddie Marsan als Nisha’s partner, Vihaan en Jack Reynor als Mowgli’s Brother Wolf.

De film wordt geproduceerd door Steve Kloves in samenwerking met Jonathan Cavendish. Het script is geschreven door Steve’s dochter, Callie Kloves, gebaseerd op de verhalen van Rudyard Kipling.

Het actie-avontuur, waar motion capture en live action zal worden gemengd, markeert het regiedebuut van Andy Serkis en staat gepland voor een wereldwijde release op 21 oktober 2016.

Lees ook:Trailer: The Jungle Book (15 april)
Lees ook:Ontdek de Indiase stemmen voor The Jungle Book
Lees ook:Weekspecial: SRK bij BBC Asian Network (Dhyan Chand)
Lees ook:Anil Kapoor koopt tv-rechten van de Amerikaanse tv-serie 24
Lees ook:Video: Dama Dam Mast Kalandar (David)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.