First look: Agent Vinod (mei 2011)

2011 staat voor de deur. Ook in het nieuwe jaar zijn er weer genoeg films om naar uit te kijken. No One Killed Jessica, Yamla Pagla Deewana, Ra.One, Patiala House, Race 2, 7 Khoon Maaf, Mausam, Don 2 en de thriller Agent Vinod.   

Regisseur Sriram Raghavan (Ek Haseena Thi, Johnny Gaddaar) werkt hard aan zijn nieuwe thriller met in de hoofdrollen Saif Ali Khan en Kareena Kapoor.  

Tot nu toe werd er gezegd dat de thriller een remake is van de gelijknamige Hindi film uit 1977, maar de regisseur ontkent dit. “Agent Vinod is een realistische film en niet geinspireerd op James Bond. De film zit vol met actie en sensatie.” Voor de opnames van de actie-scènes wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologische middelen.

Het plot en de sfeer van de film zijn tot nu toe goed bewaard gebleven, totdat de eerste glimp van Khan’s personage dit weekend werd verspreid. 
 Khan staat leunend op een sportieve auto in een leren jas, coole zonnebril en een kleine baard, voor een leger helikopter. Wat een pose!
 
De opnames van de film begonnen op 30 mei 2010 in Mumbai. Daarna werden delen van de film opgenomen op de zanderige duinen van Marokko.
De film zal naar verwachting wereldwijd verschijnen in mei 2011.

Lees ook:Exclusieve trailer: Agent Vinod (23 maart 2012)
Lees ook:Exclusieve trailer: I’ll do the talking (Agent Vinod)
Lees ook:Agent Vinod komt naar Amsterdam
Lees ook:Saif Ali Khan wil PS2 game van Agent Vinod uitbrengen
Lees ook:Exclusieve trailer: Agent Vinod (23 maart 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.