Agent Vinod komt naar Amsterdam

saif-kareenaDe opnames van de tweede productie van Saif Ali Khan’s Illuminati Films zijn begonnen. De eerste opnames zijn in India, maar daarna vliegen ze de wereld rond en zullen zo ook een bezoekje brengen aan Amsterdam. 

De actie-thriller is gebaseerd op de gelijknamige film uit de jaren 70. Agent Vinod wordt geregisseerd door Sriram Raghavan( onder andere bekend van Johnny Gaddaar).

Voor de opnames zijn diverse bestemmingen uitgekozen. Het hele team zal na de opnames in Mumbai afreizen naar Marokko. De opnames daar zullen één maand duren. Daarna brengen ze een bezoek aan Amsterdam, Londen, Praag en eindigen in Delhi.

Sunil Lulla, Managing Director van Eros International Media Ltd zei dat zijn bedrijf ervan was overtuigd dat Vinod Agent met Raghavan aan het roer te wordeneen gelikte traktatie voor het publiek zal worden .

Dit zal Illuminati Films tweede co-productie met Eros te worden na het succes van Love Aaj Kal vorig jaar. Dinesh Vijan van Illuminati zei: “Love Aaj Kal was een groot succes en we hopen met Agent Vinod dat succes te kunnen evenaren.”

Lees ook:Agent Vinod verschijnt in maart
Lees ook:First look: Agent Vinod (mei 2011)
Lees ook:Pyaar Ki Pungi een kopie van Iraans nummer?
Lees ook:Exclusieve trailer: Agent Vinod (23 maart 2012)
Lees ook:Exclusieve trailer: Agent Vinod (23 maart 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.