Deepika Padukone: “De rol van blinde danseres was een ware uitdaging”

deepActrice Deepika Padukone speelt in haar aankomende film Lafangey Parindey de rol van een blinde danseres. Padukone vindt de rol de meest uitdagende van haar carrière tot dusver.

“Het is moeilijk om te doen alsof je blind bent terwijl je kan zien. Dit is veruit de meest uitdagende rol van mijn carrière”, vertelt de actrice.

Om zich voor te bereiden op de rol van Pinky Palkar moest de actrice wat huiswerk doen. “Ik bracht veel tijd door met blinden. Ik observeerde hen en leerde hoe zij op hun omgeving reageren.” Ze voegt toe dat voorafgaand aan de opnames de scènes eerst geblinddoekt werden gerepeteerd. Vervolgens deden ze dezelfde scènes met de ogen open om de bewegingen met elkaar te vergelijken.

Het personage van Pinky Palkar is een ambitieuze blinde dame met grote dromen. Ze danst graag op haar rolschaatsen. Tijdens de opnames is Padukone meerdere malen gevallen en liep hierbij een aantal kneuzingen op. “De rol vergt opperste concentratie en dat is af en toe best moeilijk.” Verder vertelt Padukone over haar rol: Het is een normaal meisje met dromen, verlangens en zoals een ieder wil ze iets bereiken in haar leven.

Lafangey Parindey
De film gaat over motorbendes in Mumbai.
Neil Nitin Mukesh speelt het personage One Shot Nandu, een vechter die zijn tegenstanders in de ring geblinddoekt mishandeld. Hij leert Pinky te zien en zij leert hem lief te hebben.

De film is geregisseerd door Pradeep Sarkar en staat gepland voor een release op 20 augustus.

Lees ook:Preview: Lafangey Parindey (20 augustus 2010)
Lees ook:Exclusieve Trailer: Lafangey Parindey (20 augustus 2010)
Lees ook:Bollywood actrice Deepika Padukone maakt Hollywooddebuut met Vin Diesel
Lees ook:Deepika Padukone: “Ik kan geen zinloze rol spelen in een 100 crore film”
Lees ook:Deepika Padukone over haar verschillende looks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.