Deepika Padukone over haar verschillende looks

SRKDeepikaRohitShettyDeepika Padukone wordt graag gezien in de rol van de moderne vrouw, maar in Chennai Express gooit ze het roer om en presenteert zij zichzelf als een traditioneel geklede Zuid-Indiase dame.

De 27-jarige spreekt in een recent interview over de styling van haar personages.

Volgens de actrice ben je al een heel eind wanneer de styling juist is. “De juiste kleding is het halve werk. De juiste styling, kleding en make-up, draagt enorm bij om nog beter in de huid van het personage te kruipen.”

In Race 2 zagen we haar als een sensuele, verleidelijke dame, in Cocktail speelde zij de zorgeloze moderne meid en in Yeh Jawaani Hai Deewani zagen we haar als een nerd.

De personages
“De verschillende looks hangen allemaal af van het personage dat ik speel. Deze traditionele look zou niet werken in een film als Race, Cocktail of YJHD. In overleg met de regisseur en mijn styliste wordt een bepaalde look gecreĆ«erd”, aldus Padukone.

Uit de comfort-zone
Ze geeft toe dat ze het niet helpen om zich er af en toe toch mee te bemoeien, maar over het algemeen vertrouwt ze op de kennis van het team.

“Uiteraard bemoei ik mij er af en toe mee, door te zeggen waar ik mij goed bij voel, maar ik vertrouw op de experts en hun kennis. Zij weten wat zij doen.”

“Soms is het hun taak om mij uit mijn comfort-zone te halen. Wij lopen weg met het applaus, maar de mensen die dit achter de schermen allemaal bedenken zijn degenen die waardering voor hun werk moeten krijgen”, aldus de 27-jarige actrice.

Lees ook:First Look: Race 2
Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Alia Bhatt
Lees ook:Saif Ali Khan en Deepika in drie films dit jaar
Lees ook:Nimrat Kaur speelt Pakistaanse ISI-agent in Homeland
Lees ook:Nu ook Sonakshi Sinha in Race 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.