“Ik wil graag met Shah Rukh en Hrithik werken”

Filmmaker Anurag Kashyap is bekend om zijn small budget films, zoals Dev D, Black Friday, Gulaal en Udaan, met in de hoofdrollen nieuwkomers of de minder bekende acteurs uit de Hindi filmindustrie. Maar nu wil ook deze schrijver-regisseur werken met grote namen. Hij heeft onder andere Shah Rukh Khan en Hrithik Roshan op de lijst staan.

Ik ken SRK sinds zijn studententijd
“Ik ken Shah Rukh Khan al een hele lange tijd. Langer dan wie dan ook in deze industrie. Ten eerste hebben we samen op school gezeten en ten tweede hebben wij samen voor hetzelfde hockeyteam gespeeld. Helaas hebben we nog nooit samengewerkt aan een film. Ik zou graag met hem willen samenwerken. Daarnaast wil ik ook werken met Hrithik Roshan en Ranbir Kapoor”, vertelt de 39-jarige filmmaker tijdens een persconferentie.

Het idee moet opwindend zijn
Kashyap wil deze sterren niet zomaar benaderen. Hij is van mening dat het idee opwindend moet zijn en alleen dan is het mogelijk deze acteurs enthousiast te krijgen. “Een ding is zeker. De acteurs moeten natuurlijk ook enthousiast worden van het idee. Als ik hen ontmoet betekent niet dat ik een film met ze maak. Ik probeer erachter te komen waar hun interesses liggen en welke ideeën ik aan wie kan pitchen.”

Interessante combinaties
Het zou zeer interessant zijn om te zien met wat voor verhaal Kashyap deze acteurs weet te enthousiasmeren. Het is in ieder geval een combinatie waar veel mensen naar uit zullen kijken.

Huidige projecten
De filmmaker is momenteel bezig met de opnames van zijn thriller Ugly met in de hoofdrollen Rahul Bhatt, Ronit Roy en Tejaswini Kolhapuri. Hij is tevens bezig met Gangs of Wasseypur en is co-producent van de film Aiyaa met in de hoofdrol Rani Mukherjee.

Lees ook:Kristen Stewart wilt samenwerken met Hrithik Roshan
Lees ook:Hrithik wil marketinglessen van SRK en AK
Lees ook:Hrithik Roshan krijgt wassenbeeld
Lees ook:Om Puri: “Kom met originele ideeën en films”
Lees ook:Hrithik en Kareena in Shuddhi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.