Priyanka Chopra geeft voorkeur aan negatieve rollen

Priyanka Chopra is een van de meest gewilde actrices in de Hindi filmindustrie. Ze wordt meestal gevraagd om een positief personage te spelen, maar de actrice geeft zelf de voorkeur aan personages met grijze tinten. En waarom niet?

Voor haar rol van femme fatale in 7 Khoon Maaf ontving de actrice het afgelopen weekend de award voor Beste Actrice in een negatieve rol.
“Ik speel graag een negatieve rol. Ik geniet ervan om een slechte rol te spelen,” aldus de 29-jarige Chopra.

7 Khoon Maaf was overigens niet de eerste film waarin Chopra de rol van een negatief personage vertolkte. Dat was in 2004 in de film Aitraaz. Ook voor deze film ontving zij destijds de award voor de Beste Acteerprestatie in een negatieve rol.

Het gaat om de impact, niet om de grote van de rol
De voormalige schoonheidskoningin is zeer voorzichtig bij het uitkiezen van haar rollen. Zij is van mening dat het personage een impact moet achterlaten op het publiek, hoe klein de rol ook is.

“Ik denk dat het belangrijkste is dat een personage aanwezig is. Een karakter mag niet het gevoel geven verspild of overbodig te zijn. Zelfs als het een kleine rol betreft, moeten de scènes die je hebt effectief zijn, dat is belangrijk,” aldus Chopra.

Deze maand is Priyank Chopra te zien in de film Agneepath. De actrice heeft dit jaar nog 3 releases, namelijk Teri Meri Kahaani, Barfee en Krrish 3.

Lees ook:“7 Khoon Maaf is een sinistere komedie”
Lees ook:Exclusieve trailer: 7 Khoon Maaf (18 februari 2011)
Lees ook:Priyanka Chopra viert 28ste verjaardag op Phuket
Lees ook:Priyanka is ‘Kamini’ in Saat Khoon Maaf
Lees ook:Winnaars Colors Screen Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.